Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze to glupie....

Prosze o rady,poradzćie ....chodzi o wzrost..

Polecane posty

Gość wiem ze to glupie....

Witam wiem ze wiekszosc z Was to co zaraz przeczyta uzna za jakas kompletna glupote ,wymysl mlodej dziewczyny ktorej sie nudzi ale to nie tak... mam 172 cm wzrostu,marzy mi sie od ok 1,5 roku miec ok 180cm prosze nie mowcie mi ze to malo kobiece,lub inne powody abym tylko zmienila zdanie,to nie jest jakis moj chwilowy kaprys nie mowcie tez ze mam sie leczyc...czy to jest mozliwe?czy moglabym jeszcze tylko urosnac? prosze powiedzcie jak widzicie to z punktu medycznego... myslalam sporo na temat tej operacji wydluzania nog ale...wtedy cialo wygladaloby nieproporcjonalnie,nie chce miec tylko dluzszych nog....a co z rekami...a co z dlonmi ,z pieknymi dlugimi smuklymi palcami....to chyba jedyne moje marzenie ktore zostanie niezrealizowane(?)

Gość upupupu

17:30 białatek wiesz co,nie wiem nawet ile masz lat,ale jak 18 albo wiecej,to sorryyy ale juz raczej urośniesz,poza tym zastanów sie,mówisz ze byś chiałą wiesz ile innych dziewczyn co by chciało?kazda ma co maa i tego raczej nie da sie zmienic,ja tez marze by miec wiecej wzrostu ale jak pewnie wiekszosc mam około 168 cm i musze jakos z tym zyc,szkoda czasu na operacje bo nie wiadomo ile jeszce go mamy poza tym wez sie lepiej za cos innego,zmiwn włosy idz gdzies na disco i zapomnij o tym,znajdz sobie jakies bardziej przyziemne priorytety,pozdr

Gość upupupu

Gość mskrk
heh. c'est la vie. :D ja mam 1m80cm dokladnie co do mm i nie jestem jakos przeszczesliwa z tego powodu. Tzn ni e mam problemu juz z samoakceptacja, ale bywalo ciezko - najwieksze dziecko w klasie w podstawowce, zmuszana do grania w koszykowke i siatkowke na wf ( mimo ze nie znosze gier zspolowych), totalny obciach na dyskotekach (oczywiscie wszyscy chlopcy mniejsi ) . dlatego, laska, nie mysl o rzeczach, ktorych po prostu nie mozesz zmienic, a ciesz sie ty, co masz. pozdrawiam :)

Gość wszystko mozna
zmienic:)