Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyu76

Dziewczyny czy są wsród was takie które nigdy nie zrobią loda facetowi??

Polecane posty

Gość qwertyu76

tylko prosze o serio odpowiedzi i rozmowe...BO jakos nie moge w to uwierzyc...Czy nwet gdybyyscie kochały b.mocno wsojego partera to mimo teog nie rzobiły bysciwe tego??? Bo wiem ze duzo dziewczyn uwaza to za kureskie i ponizające....

Gość qwertyu76
zaraz po skończeniu pisania tego postu klęknęłam pośpiesznie do miecza mojemu chłopcu aby przekonać się na własnej skórze co to znaczy mieć pełne usta likieru mlecznego

Gość dalia33
ja tam obciągam mojemu misiaczkowi i bardzo to lubię a jeszcze bardziej lubię jak on mi liże muszelkę och cudowniw jest wtedy:)

Gość laki luk
czuję tu jakieś semantyczne nadużycia

Gość dalia33
misiaczek to mój chłopak:)

Gość dalia33
spadaj wstrętny podszywaczu:P

Gość klaudyna99+
nigdy tego nie zrobie, mimo ze kocham swojego chlopaka, po prostu uwazam to za obrzydliwe

Gość a co to jest dziewictwo
musztarda rozbawiłaś mnie:D nie będę wchodzić na czarno bo 14latki mnie zjedzą:D

Gość qwertyu76
Jestem facetem i poprostu normalnie sie pytamI prosze bez podszywania się

Gość pewna kobieta
ja mialam duze opory przed zrobieniem loda mojemu narzeczonemu, pomimo tego, ze bardzo go kocham to jakos musialam dojrzec do tej decyzji, to bylo dla mnie nawet trudniejsze niz decyzja o pierwszym razie. Zrobilam to z wlasnej nieprzymuszonej woli wtedy, kiedy bylam na to gotowa i nikt mnie do niczego nie zmuszal. Dodam, ze znamy sie 7 lat, byl moim pierwszym facetem i niedlugo bierzemy slub. Doskonale rozumiem kobiety, ktore nie chca tego robic, do tego trzeba dojrzec, przynajmniej w moim przypadku tak bylo, ale nie zaluje, ze sie na to zdecydowalam.

Gość dalia33
a ile macie lat dziewczynki?? dojrzejecie zmienicie zdanie na forum to każda taka święta - gorzej w realu

Gość qwertyu76
...widz ze tu sobie wszyscy jaja robia bo sie nudzą

Gość pewna kobieta
mam 24

Gość qwertyu76
Czy moze wypowiedzą sie wtym temacie jakis dojrzałe osoby

Gość qwertyu76
Bo widziice ja mam taki dylemat ze ze swojabyła byłem jej 2 parterem to kochalismy sie tak ze ja robiłem jej minetkę..a ona nie robiła mi loda bo uwaza to za kureskie ..ale ja to szanowałem..bo ją kochałem...Ale z kolei jak jej robiłem minetkę to nie zwsze miałą na to ochotę...Bo jak powiedziałą ze ona lubi odrazu do sena przejsc...Bo tak miała wczesniej z pierwszym facetem..

Gość qwertyu76
do pewna kobieta a moge sie spytac ile masz lat? w jakim wieku to zrobiłas?

Gość pewna kobieta
mysle, ze im bardziej bedziesz sugerowal kobiecie, ze chcesz, zeby ci loda zrobila, tym ona bardziej sie bedzie przed tym bronic. Sama musi sie zdecydowac, bez zadnego naciskania. Ja tez sie zarzekalam, ze nigdy tego nie zrobie, ale duzo nad tym myslalam i sie zdecydowalam.

Gość pewna kobieta
pisalam, mam 24 lata, zrobilam to kilka dni temu:) A seks od jakichs 3 lat, wiec sporo czasu minelo od pierwszego razu, zanim zdecydowalam sie na ten rodzaj seksu.

Gość pewna kobieta
spadaj podszywaczu pierd...ny

Gość Wziac pod Ambit
trza swoja kobietke - powiedziec "Elka mi to robila bylo za@@@iscie"...

Gość qwertyu76
ja swojej byłej dziewczyny nigdy nie zmusząłem i nie sugerowałem..nawet jej normalnie tłumaczłme i rozmwaiąłme z nią o tym ..ze to alezy ylko od niej i zrobi to kiedy bedzie gotowa...a ja nie bede nalegał... Tylko wiesz nie jestesmy juz razem..i może to głupie co napisze ..ale mam taki niedosty i dziwnie mi sie robi..na mysli ze ona jezeli zrobi to to już innemu facetowi...Ale nie wiem to chyba meska duma sie odzywa .Bo strasznie jej pożądałem.we mnie..a z drugiej strony wiem ze Mnie nie kochała..jak sie pod koniec związku dowiedziałem...

Gość qwertyu76
pewna kobieta ( ta prawdziwa) co o tym myslisz bo Sensowie piszesz i normalnie w przeciwienstwie do podszywaczy...

Gość Rybak z Kutra-
ja lubię jak mi facet obciąga ( dodam że nie jestem gejem)

Gość Rybak z Kutra-
dodam że ja też obciągam innym facetom , poprostu miodzik:)

Wiesz, jesli jej nie zmuszales to ok, a ze Cie nie kochala, to przykre. teraz jestes z kims?? Moja jedyna rada-nie naciskaj, bo jeszcze bardziej sie zniecheci. Ja tez myslalam, ze to takie jakies...ponizajace, ale przeciez jesli kochasz ta jedyna osobe nad zycie, to nie powinno nic krepowac i chcesz dla tej osoby jak najlepiej. Przeciez to tez jest pewien rodzaj okazywania uczuc; wiem, ze sa laski, ktore chca, zeby im robic minete, ale jak przyjdzie do tego, ze facet tez by chcial ten rodzaj pieszczot, to mowia, ze to kurewskie. To troche niesprawiedliwe, bo idac tokiem myslenia takiej laski to co, jej facet sie poniza?? Ja nie robilam mu laski, ale tez nie pozwalalam, zeby robil mi minete. Teraz jak juz jestem \'po\', bardzo sie ciesze, ze sprawilam mojemu mezczyznie taka przyjemnosc, a on mi.

dziwnie reagujecie na ten temat. przyznam sie ze nie potrafie zrozumiec kobiet ktore uwazaja robienie loda wlasnemu mezczyznie za problem, kurestwo itd :/ Pewna kobieta ma racje. Faceci nawet sie nie zastanawiaja, po prostu robia minetki. Przeciez milosc francuska jest niesamowicie przyjemna dla obu stron. po co robic z tego zboczenie, skoro nim nie jest?

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
Jezeli chłopak mi to zaproponuje to powiem mu zeby wypierdalał..sory ale koles który szanuje dziewczyne nie zaproponuje tego