Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariaaa21

nie chcial sie kochac..przeczytajcie..

Polecane posty

Gość dariaaa21

a wiec bylo tak.impreza na sylewstra, super towarzystwo, kikla par, ludzie luzni.przed imprzeza ustalislsmy ze jak ktos chce sie odwazniej piescic, seks itp to do lazienki sie zamknac, zeby pokoi nie blokowac itp:D wiec troche wypilismy fajnie bylo.zaczynamy sie calowac, fajnie jest, juz sie podniecam i mowie, moze isc do lazienki..a on ze nie bo glupio.potem trzy razy sie powtorzyla ta sytuacja.dwie inne pary sie w lazience zamknely i ok.a on nie chcial.dodam, ze nie kochalismy sie od 2 tygodni przed ta impreza.na codzien tez za chetny nie jest..chyba go juz wcale nie pociagam, a nie wiem czemu bo jestem atratcyjna.razem jestesmy 1,5 roku, mamy prawie 21 lat.bede wdzieczna jesli kots mi to jakos logicznie wytlumaczy..:(

Gość PamBu
rypie na boku i tyle... pewnie zaliczył wcześniej którąś z twoich przyjaciólek na tym party... :D

Gość tez mi sie tak wydaje
ze albo ma kogos innego albo jakies dolegliwosci natury fizycznej.Najlepiej spytac wprost.

Gość PamBu
sam po lewiznach nie mogę patrzeć na stałą herbaciarę... :D

Gość dariaaa21
na tej imprezie innej nie bzyknal.wiem, bo to bylo male mieszkanie i ciagle go widzialam, wiec nie ma mozliwosc.na pytanie czy go pociagam odpowiada ze jasne, a czy kogos ma to oczywiscie ze nie:(

Gość hghgeee
Spytaj go poprostu szczera rozmowa moje zdanie ale wydaje mi się że zdradza...cię..

Gość Tak jak powyżej...
Zapytaj go wprost, po co się zamartwiać.

Gość dariaaa21
pytalam kiedys.bylo to tak.czesto ja prowokuje sytuacje do seksu.ale kiedys mowie sobie, nic nie zrobie.on mnie calowal, ale nic wiecej sie nie posunal.torche mnie popiescil po piersiach.nic wiecej, wiec ja tez nie.potem sie pytam czemu sie nie kochalismy,a on bo ja jakas nieczula bylam i on nie chcial mnie zmuszac..on chyba nie wie co to jest zmuszanie, on nawet nie zaproponowal..szczerze to nic z tego nie rozumiem:9

Gość PamBu
jak jesteś niedogłaskana to mogę pomóc w temacie... :D

Gość dariaaa21
nie jestem, chce zeby mi ktos pomogl, jakos moze to wyjasnil, moze ktos mial podobna sytuacje

Gość Dziwne...

Gość Darth Sidious
"ludzie luzni"-że mają wiotczenie mięśni?

Gość moim zdaniem nie chodzi
wcale o seks.... Faceci tez mają mózg i rozum, a nawet uczucia. Moze jemu nie odpowiada twój charakter? O tym nie pomyślałaś? TYlko piszesz, że jesteś łądna. No fajnie.... A może jesteś głupia, czepiasz się, ciągasz go po wyprzedażach, zamiast dać mu wypić piwo z kolegami, może ty się gapisz na innych, robisz mu uwagi, wydzwaniasz lub smsujesz do byłych, ciągle wypominasz mu, ze ciż zdradza, chociaż tego nie robi... Może on ma cię po prostu dość, tylko nie wie, jak ci to powiedzieć??? Jeżeli chłopak kocha, to zwłaszcza w tym wieku, zawsze będzie chciał seksu z ukochaną osobą. jeżeli ona nie będzie chciała, to się dostosuje., Ale jak będzie chciała, to on będzie wniebowzięty. Gdziekolwiek. Nawet w łazience.

Gość ajdb
a moze nie odpowiada mu sex wsrod znajomych po lazienkach.. mi by nie pasowal taki imprezowy numerek .. wole klimacik:D

Gość strzyga__
A może po prostu nie jest taki śmiały przy ludziach! Mój facet na początku jak bylismy razem, to na ulicy nawet się przytulić nie chciał. Dopiero metodą małych kroczków trzeba było to przełamywać. :)

Gość adekko
daria a skad jestes?