Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katii

co moze byc przyczyna UTRATY APETYTU???

Polecane posty

Gość katii

nie przypuszczalam ze bedzie mi to przeszkadzac... zawsze myslalam ze jakby mi sie nie chcialo jesc to fajnie bo schudne... ale teraz zaczynam sie zastanawiac... od jakiegos miesiaca kompletnie nie mam apetytu!!! sa dni,jak dzis ze wogole nie czuje glodu! a jak juz to zaspokoje go np 1 jogurtem! nie wiem co sie dzieje...jem obiad, i po polowie juz niemoge! nie wiem co sie dzieje, nie chce nie jesc....bo chce dostarczac organizmowi witaminy i wogole... czego moze byc objawem taki brak apetytu? np dzis zjadlam tylko 1 kromke ciemnego chleba z serem bialym, jogurt i pol talerza zupy i niemoge! czuje sie przejedzona... nie mozliwe zeby mi sie skurczyl wczesniej zoladek bo sie nie odchudzalam,wrecz przeciwnie... macie jakies pomysly?

Gość katii
nie :) dopiero mialam okres... i tez nie mialam apetytu wtedy... czy to mozliwe ze po prostu tak mam? taki jakis okres ze mi sie nie chce jesc? tydzien temu odstawialm tabletki ale nie czulam glodu juz wczesniej... jest mozliwosc ze to nic nie znaczy i nie jest przez nic powodowane? czy to musi oznaczac jakas dolegliwosc?

Gość katii
nie wie nikt?

Gość jak sie jest zdrowym
to jest apetyt

Gość niebieskoookaa22
moze stres? albo niestrawnośĆ? tzn. niedobrze Ci po jedzeniu i stąd niechęĆ do pokarmu...

Gość Masz Robaki Fuuuuj

Gość katii
ani robakow nie mam :) ani sie nie zakochalam tzn. kocham ale od kilku lat wiec nie ma uniesien jak na poczatku :) no coz...nie wiem ale moze przejdzie...

Gość była sobie jedna fela
moze cię muli po jedzeniu; może pomogłoby picie siemienia lnianego zalanego gorącą wodą i po wystygnięciu chlup w ten głupi dziób; w każdym razie nie zaszkodzi, osłonowo na żołądek :)

Gość katii
sprobuje... no,tylko nie glupi :)