Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma prawdziwej miłości

miłość to banał

Polecane posty

Gość to w takim razie co to za stan
ale mi jakos przez 3 lata nie przemineła tylko teraz jest słabsza ta chemia niby

Gość i co wy na to rodacy
Jak przez kilkanscie razy pod rzad zabraknie kasy na wykarmienie dziatkow to i miłosc sie skonczy :-)

Viola - no jak ja mam te mlode dusze nauczyć , że milosc wcale nie jest banalem i że w ogole jest prawdziwa? :O Dziewczyny są niereformowalne ... ale może i ja taka kiedys bylam ... ? :) Pożyją - zobaczą .... :)

Coruś, ja tylko im pożyczę zasmakowania tej miłości prawdziwej, tego cudu nad cudami, tych lat szczęścia i bliskości, które sa wzniosłe i zarazem niezwykle banalne, ale jakie cudne....................mmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Życzę Wam miłości❤️❤️❤️❤️takiej jaką ja przeżyłam.

Prawie kazduy przezywa czas uniesien i miłosci,ale szybko to mija i zaczynaja sie schody i prawdziwe zycie

Cornelia ja mam już po 30, nie jestem taka znowu młoda ale dziekuję za komplement :) Ja w końcu chyba dorosłam, wrzuciłam w szafę książki , sentymentalne marzenia i spojrzałam realnie na zycie. Jest bezpieczeństwo, stabilizacja i ją należy wybierać, bo miłość, gdy wyobrażasz sobie jego i siebie za paredziesiąt lat wspólnie rozmawiających znika w końcu. Takiej nie ma. ta druga osoba nie jest najważniejsza.

Gość ...zapłakana...
Nie ma miłości! Nie ma!! Nie maaaaaaa!!!!!!!

Nie ma prawdziwej .... Ale życie wciąż przed Tobą :) i wszystko co ze sobą niesie .... być może i milosc :) I to chyba jednak ja jestem niereformowalna .... zobacz ile mam lat ... :D i ciągle wierzę :)

cornelia,tylko nie pisz,ze Ty nie przezyłas w ogole zadych zyciowych "schodow" zwiazanych z miłoscia,zwiazkiem,bo nie uwierze,z emasz ciagła sielanke milosna:-)chyba,z edopiero wkraczasz wdorosłe zycie..

jeżeli się w to uwierzy nigdy nie będzie się cierpieć.

Miłosc to chemia,ale cudowna :-)

Gość ...zapłakana...
cornelia, nie wierz. Nie ma miłości. Po prostu nie ma. :(

zapłakana nie płacz.Czas leczy rany

Viola1966 mam prawie tyle samo lat co Ty wiec chyba jestes bardzo romantycznajezeli wierzysz w cos takiego jak miłosc :-)

Przeżylam nie tylko schody ... :) przeżylam gory i doliny .... szczyty i przepasci ... a moje życie bogatsze jest o wiele kolorow milosci :) Dzis jestem sama ... ale znow kocham ... wariacko i bez nadziei na spelnienie , ale kocham :) I szukam dobrego lekarza :D:D:D

Wiecie co,jaka najwazniejsza jest miłosc i najprawdziwsza,chociaz sa tez przypadki,ze niektore osoby jej nie odczuwaja.TO MIŁOSĆ RODZICIELSKA.

Gość ...zapłakana...
Co Ty tam wiesz.......... Mam ponad 50 lat... Jaki czas? Wszystko to bzdury, głupoty, niewiedza. Miłości nie ma. Przez 35 lat myślałam, że miłość jest. Ale byłam głupia! GŁUPIA!!! i naiwna. Każda kobieta bez względu na to, co okrutny czas zrobi z jej ciałem ma duszę i serce 17-letniej dziewczyny. I wierzy w miłość. A jej po prostu nie ma! :(

Cornelia to poledx mi go może powie mi, ze nie ma miłości, że to tylko wymysł wyobraźni

Miłość rodzicielska to wzór wszelkiej miłości, aczkolwiek wciąż wierzę i ufam miłości kobiety i mężczyzny. Ten układ musi sie udać i ........sie udaje.

i co wy na to rodacy tak rodzicielska to jedyna prawdziwa, z tym się zgodzę. Między mężczyzną i kobietą nie ma. Jest, chemia, przyzwyczajenie ale to nie jest miłość!! Dla miłości i kochanej osoby jest się w stanie zrobić wszystko. A czy ktoś tu potrafi powiedzieć uczciwie, że cos takiego przeżył?

Zaplakana - być może dostajesz podarunek od losu ... czas na następną milosc ... :) Co do lekarza :D .... mnie przydalby się dobry psychiatra .... :D:D:D

:-) miłosc miedzy kobieta i mezczyzna to najzwyklejsza chemia z egoizmem(powtarzam sie)Ty kochasz kogos aby Ktos kochał Ciebie:-) czesto tak bywa ,ze tak nie jeste,ale jezeli tak nie jest to czas goi rany i szuka sie nastepnego egoistycznego obiektu westchnien aby nie pozostac samnemu na tym padole :-)

o przepraszam,ja tam dla miłoscio do faceta wszytkiego nie zrobie :-) i nie wymagam aby facet wszysko dla mnie zrobił bo byłby głupi :-)

Jest znalazłam jeszcze jedną prawdziwą do zwierząt, od nich nic w zamian nie chcemy. Cornelia myślałam, że masz jakiś namiar ja też potrzebuję :D