Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja wygralam

Dzierwczynko w ktorym zamku straszysz? przegralas!

Polecane posty

Gość ja wygralam

Idac pewnym krokiem w szpilkach i mega obcislych spodniach, wyadaje ci sie ze jestes piekna. Masz zaledwie 165 cm wzrostu. Wiesz, nie sadze ze niskie dziewczyny sa nieatrakcyjne( wsrod nich sa pieknosci ) ale masz odwage nalozyc obcisle spodnie przy sporej nadwadze. Nie potrafisz nawet na obcasach chodzic. W tamtym roku zima byl mroz. Ty szlas dumnie z odkryta glowa aby wszyscy widzieli jak masz swietnie natapirowane wlosy. Faceci sie za toba ogladali. Placac w sklepie za kosmetyki, wdziecznie pokazywalas nowe fioletowe tipsy sprzedawczyion. Na imprezach zawsze mialas na sobie seksowny top bialy, ktory swietnie podkreslal twoja brazowa opalenizne z solarium. Mialas facetow jakich chcialas. Szkoda tylko, ze najczesciej byli to faceci pokroju takiego jak ty. Porzadny facet by sie toba nie zainteresowal, no moze by chcial zatanczyc ale po rozmowie z toba by sie wycofal. Bo twoim jedynym celem by makijz ranny i swietny stroj. Nie mials wiekszych celow. nadal zyjesz tak bezideowo i kupujesz nowe szpilki w sklepach. odbilas mi faceta, pamietasz 2 lata temu? Nie potrafilm sie tak poruszac jak ty na dyskotece. jestem ladna ale rzadko mezczyni namnie zwracaja uwage bo jstem zdystansowana i raczej malomowna, nie ma we mnie seksapilu. Pamietam ten dzien jak tanczylas przed moim facetem. Mialas na celu uwiesc go i udalo ci sie 2 tygodnie po dyskotece. Zalamalam sie . Minely 4 miesiace... on z toba nie wytrzymal bo kochalas az zanadto zabawe. A zreszta seks z toba nie zastepowal szczerej rozmowy. On tez zauwazyl, ze masz plytkie myslenie. Chcial wrocic, nie zgodzilam sie. Po roku poznalam fantastycznego faceta. Planujemy slub! A ty? masz 26 lat i nadal balujesz i kokietujesz facetow... moj byly do tej pory nie moze odzalowac... 2 miesiace temu plakal mi w sluchawke a ja powiedzialam ze nie chce juz miec z nim kontaktu. jestem szczesliwa:) aaa slyszlaam ze jakis facet cie rzucil:) po raz pierwszy w zyciu! Bolalo co nie? ksiezniczko od siedmiu bolesci

ja Cie normalnie dziewczyno uwielbiam:D Sama znam takie laseczki i nieraz mam ochote wydrapać jakiejś oczy jak sie dostawiają do mojego faceta na imprezach:) Brawo, jesteś jedną z niewielu dziewczyn które jeszcze mają niezachwianą hierarhię wartości:* Najlepszy przykład na to ze los sie mści:)))

Gość Dziewczynka na szpilkach
NA WAWELU CWELU!

Gość eeeee taaaaam
ale to juz bylo, wypociny babki sikajacej ze szczescia, ze wychodzi za maz, hehe

Gość żółw żółwiowi oka nie wykole
taaaa... i po ryju! i za kudły! i mordą w kisiel!!!! :D

Gość hakuna mata tata
ale ci tamta musiala na psyche wjechac, ze jeszcze ciagle o niej myslisz. A ona pewnie juz o tobie nie pamieta.

Gość chilli81
Hmm... 165 cm wzrostu to niska?! Raczej średniego wzrostu według lekarzy. Poza tym zaprzątać sobie głowę taką zdzirką a ten twój były facet nie lepszy a nawet gorszy, że do takiego pustaka polazł i też bym takiego nie chciała znać!!! Zwykłe szumowiny!!!

Gość pewnie że tak
no to pilnuj żeby ci przyszlego męża nie odbiła...pisalaś że twoj byly ją rzucil, a potem że slyszalaś że ktoś ją pierwszy raz rzucił. zdecyduj się. Swoja droga, musisz miec spore kompleksy skoro za wszystkie zlośliwości tego świata obwiniasz ją. skąd wiesz że nie można z nią porozmawiać-znasz ja na tyle dobrze?a może powiedzial ci to twój były? S ludzie którzy jak widzą pustaka to rozmawiaja z nim "na pustaka"-inaczej by nie zrozumiał.

Gość Krwawa Mary
Ty masz jakiś kompleks na jej punkcie ,w głębi duszy chciałabys być taka jak ona ,poczuc zainteresowani facetów,być gwiazdą,ale siedzisz szara myszo w tej swojej norce i tylko zazdrościsz!