Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikitaka tam

Jak to jest?

Polecane posty

Gość tikitaka tam

Witam ;) czesc z forumowiczek pewnie bedzie zbulwersowana tym tematem, ale wiem,ze czesc napewno moglaby podzielic sie swoimi doświadczeniami :). otóz od dłuzszego czasu uprawiam ze swoim facetem seks oralny i zastanawia mnie jedno... jak to jest gdy mezczyzna przy tzw 'lodzie' konczy' w ustach kobiety ? chodzi mi o uczucie, czy wystrzał spermy boli?, czy ilosc tej spermy i to w jaki sposob ona tam wyladuje sparwia,ze jej ilosc mozna bez problemu połknac? pozdraiwam i z gory dziekje za normalne odpowiedzi

Gość pośladek
łykaj śmiało niczego sie nie bój. w ciąże nie zajdziesz :D

Gość tikitaka tam
czy bardzo różni się to odczucie od tego jak jego klocek wsuwa sie do moich ust?

po pierwsze: - ilość spermy jest spoko po drugie - jak się zleje potrzymaj w buzi a później zrób tak bulbulbul, to strasznie kręci facetów po trzecie - po tym wszystkim wysącz tę spermę przez zęby na jego twarz, będzie miał drugi orgazm w locie :) aaaa i zapomniałem, czy wystrzał spermy boli ? hmmm dobrze jest włożyc kawałeczecz czegoś miękkiego do buzi, bo rzeczywiście może to byc bolesne :) udanych prób życzę :)

Gość tikitaka tam
bac to sie nie boje wlasnie ciekawa jestem... ale zakrztusic bym sie nie chciała :P

Gość prowokacja murowana chyba ze..
przegrałeś życie wraz z jajami