Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uszaty miś

Spotykamy się ale on nie deklaruje się - co robić?

Polecane posty

Gość uszaty miś

Od kilku miesięcy spotykam się z chłopakiem, mieszka w innym miescie i dzieli nas ok. 2h drogi. Znamy sie jeszcze ze studiów. Nie spotykamy się często ale mamy kontakt przez gadu i smsy. Jest bardzo miły, ciepły, prawi mi mnóstwo komplementów, nazywa pieszczotliwie. Zaprosił mnie na uroczysty bal karnawałowy w swojej miejscowości. Problem z tym, że nie wiem co tak naprawdę nas łaczy - on nie zadeklarował się oficjalnie, że jestem jego dziewczyną. Martwi mnie to trochę, nie wiem jak mam go delikatnie 'wybadać' w tej kwestii. Miał ktoś podobny problem?

Gość dowiedz sie na balu
i nie idź z nim do łóżka póki sie nie dowiesz

Gość uszaty miś
Nie byłam z nim w łóżku, poza pocałunkami w usta do niczego miedzy nami nie doszło. Nie za bardzo wiem jak mam sie dowiedziec co dla niego znaczę i o co w tym wszystkim chodzi.

Gość chłop z jajami jak arbuzy
nie doszło do pocałunków w wargi?

Gość capivit hydrocontrol
idź na bal i zobacz jak będzie Cię przedstawiał. kiedy o mnie Moja Miłość powiedział pierwszy raz: "poznaj moją dziewczynę" to myślałam że trupem padnę :D

Gość uszaty miś
Zastanawia mnie jak to było u innych, czy zawsze mezczyzna deklarował to na poczatku znajomosci?

Gość aga-26-lat
moze nie trzeba specjalnych deklaracji bo to sie widzi? Moj maz jeszcze jako chlopak tez nigdy nie spytal sie mnie yraznie chcesz bycmoja dziewczyna itp. po prostu spotykalismy sie codzienne i po pewnym czasie bylo to oczywiste ze jestesmy razem. Pierwszy raz slowo kocham uslyszala po paru miesiacach. moze pozno ale przynajmniej bylo wywazone i prawdziwe.

Gość Diane 35
Albo poprostu sama sie go spytaj jak to miedzy wami dokładnie jest bo dokońca nie wiesz czy masz sie czuć zajeta czy jak?;) cos takiego.

Gość uszaty miś
Diane 35>> nie wiem czy starczy mi odwagi zeby go tak zapytać w prost. Nie jesteśmy jeszcze jakos bardzo blisko i nie na kazdy temat jeszcze rozmowiamy bez skrepowania. On jest bardziej wylewny do mnie w kontaktach przez net, sms - natomiast w realu taki troche bardziej spiety i troche zdystansowany.

Gość RHIN BAC
Zostaw go

Gość Nie pytaj go bo sie moze
wystraszyc, poczekaj jeszcze co sie wydarzy na balu i po balu