Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebkaaa

wkładki higieniczne -kilka pytanek

Polecane posty

Gość Sebkaaa

Czy są one tak do końca zdrowe? czy dają jakieś skutki uboczne? Może to głupie, ale mam pyt.czy Wasi faceci wiedzą ,że nosicie wkładki higieniczne? ,przecież podczas gry wstępnej mężczyzna może to zauważyć..Prosze o Wasze wypowiedzi -z góry dziękuję

Gość sex to zaufanie
nie ma tutaj miejsca na krępowanie się czy widzi czy nie. Tak noszę, on o tym wie. Co do skutków ubocznych, ja wybieram wkładki przepuszczające powietrze, cienkie i bezzapachowe. Nic mi nie jest jak do tej pory. Wolę to niż mokre majtki

Moj wie, bo to chyba zadna tajemnica. Kiedys sam zauwazyl i pytal po co to nosze.

Gość sex to zaufanie
bella intima

Gość tez stwierdzam
ze sex to zaufanie, tez nosze wkladki i on o tym wie, troche mu to przeszkadza przy grze wstepnej, ale chyba sie juz przyzwyczail do tego, pozatym sa bardzo higieniczne, osobiscie uzywam bella-intima

Gość Sebkaaa
ale co powiedzieć facetowi jeśli zapyta dlaczego używam wkładek higienicznych? jak mam mu to wytłumaczyć :/

Gość wytłumacz mu normalnie
że kobieta oprócz tych dni, ma też inne, przecież w szkole biologie miał i że dzięki wkładką czujesz się czysciej i nie masz mokrej bielizny:) Jesli krepujesz się mówić takie rzeczy z osobą z która uprawiasz seks to cos jest nie tak

Gość normalny facet to
nie powinien zapytc, bo bedzie wiedzial po co sa takie wkladki, chyba nie chcesz miec mokrych iczasem brudnych majtuszek

Gość Sebkaaa
kocham mojego faceta i jestem z nim bardzo blisko ,ale jakoś ten temat troszke mnie krepuje sama nie wiem dlaczego..nie wiem jakbym sie czuła jakby moj facet podczas gry wstepnej zauważył u mnie wkładkę

Ja powiedzialam swojemu, ze uzywam dla higieny. Po prostu. I tez uzywam Bella intima lub zwyklych bella panty.

Gość Sebkaaa
udzieliłaś bardzo dyplomatycznej odpowiedzi :)

Gość jesli sie krepujecie
tymi wkladkami, to mozna zawsze ja usunac przed sexem, nieprawdasz

Gość a moim zdaniem....

Gość a moim zdaniem....
faceci nie musza wiedziec po co kobiety stosują wkładki higieniczne.Podejrzewam ,że oni myślą ,że tylko podczas podniecenia kobieta robi się wilgotna.Wątpie ,aby wiedzieli o dokładnym przebiegu naszego cyklu i wilgotnych dniach

Gość dobrze powiedziane

Gość drażnią mnie
jedynie te niektóre reklamy oferujące wkładki higieniczne..W nich wszystko wyłożone jest kawa na ławe..Po co wszystkim głosić ,że wkładki pochłaniają INTYMNY ZAPACH i WILGOĆ , przecież kobieta która decyduje się na kupno wkładek wie po co to robi..Mężczyzni nie muszą wiedzieć o naszych intymnych sprawach.

Gość mi83
a mi jest wszystko jedno, jesli chodzi o reklamy. Ja tam nie mam nic do ukrycia i jestem za tym by faceci mieli pojęcie..glupio jest wtedy gdy partner same polki z kob. art.hig. omija szerokim lukiem... Moj tam wie. W koncu jestem kobieta. Nie krepuje sie i on tez nie.. Czasem nawet pyta czemu to, a nie tamto, a co to daje itd. Na tym polega bliskosc i intymnosc w zwiazku..moim zdaniem

Gość a ja........
używam wszystkim wkładek marki BELLA , bo bardzo mi odpowiadają..Bella panty, Bella intima , Bella soft, Bella plus..lubie sobie czasem odmienić intymny komfort :)

Gość mi83
a co do typu- ja uzywam discreet albo carefree perfect fit- belli nie lubie.

Gość taaaaaaaa
jasne niech faceci o wszystkim wiedzą ..Moim zdaniem bliskość w związku nie polega na tym czy facet wie ,że nosisz wkładki hig. i jakich używasz podpasek czy tamponów. Dla nie jednego mężczyzny śluz wydobywający się z pochwy między miesiączkami może nie być niczym przyjemnym i może tego nie zrozumieć pod kątem fizjologii .A samo kupowanie tych artykułów w sklepie czy aptece z partnerem to nic złego :)

Gość Sebkaaa
wiekszość Internautek opowiedziała się za BELLĄ , dlaczego Tobie te produkty nie odpowiadają??

Gość mi83
to nie tak... chodzi mi o sam fakt...bo zalozycielka topiku sie wstydzi, wiec mowie, ze dla mnie to nie jest krepujace bo z kims, z kim jestem blisko, z kim lacza mnie intymne kontakty chce czuc sie swobodnie i nie biec przed seksem do lazienki, zeby usunac wkladke.. No, ale rozumiem, ze ilu ludzi tyle zdan...

Gość mi83
po prostu dla mnie sa kiepskie.. wole wlasnie carefree perf.fit, ktore sa doslownie jak kawalek delikatnej bawelny-stapiaja sie z bielizna i czuje sie komgortowo, sa bardzo miekkie, nie maja zadnej folii czy czegos podobnego od spodu...zreszta podpasek belli tez nie cierpie. A discreet lubie rowniez za to, ze pasuja do kazdego rodzaju bielizny(multiform)

Gość mi83 mam pytanko do Ciebie
czy Twój mężczyzna podczas gry wstępnej widzi ,że masz wkładkę higieniczną ? jak wtedy reaguje?

Gość lilianna2
i mój facet wie o wszystkim...co to wogóle za problem? widzi ze mam podpaske czasem,widzi ze mam wkladke..norma...mowi nawet ze mam przy nim zmieniac bo Go to ani nie krepuje ani nie brzydzi...bo to w końcu moje ciało i moje wydzieliny,a On kocha mnie i sie nie brzydzi...

Gość mi83
no pewnie, ze widzi..ale po prostu dla niego jest to tak oczywiste, ze ich uzywaz, ze wcale nie zwraca uwagi.

Gość mi83
lilianna- pewnie, jestem z Tobą.

Gość lilianna2
no dokładnie...oczywiste to jest...tak jak to ze w toalecie do wytarcia dupy uzywasz papieru.... w końcu po to produkuje sie wkladki...by ich uzywac i czuc sie swiezo...