Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebkaaa

wkładki higieniczne -kilka pytanek

Polecane posty

Gość ja z kolei
nie używam wkładek higienicznych ponieważ przez długi czas nie miałam pracy i oszczędzałam na czym się dało... Jednak teraz zamierzam wrócić do ich systematycznego noszenia, a nad moim facetem się w ogóle nie zastanawiam, bo nawet nie przyszło mi do głowy że mógłby to być jakiś problem. Przecież tej wkładki nie nosimy na stałe. Możemy ją w każdej chwili zdjąć. Zawsze przed seksem moge wyjść do ubikacji i zwyczajnie zdjąć wkładkę. On nie musi tego widzieć. A nawet jakby zobaczył to co za problem ? Jesteśmy już razem tak długo. On akceptuje mnie, kocha i nic co kobiece nie jest mu obce. Jego naprawde nic nie zdziwi, tampony, podpaski, tabletki dopochwowe, golenie włosów łonowych itd. On już to wszystko zna. To jest część bycia kobietą i on o tym wie. Problem to mają chyba tylko nastolatki które się jeszcze wielu rzeczy zwyczajnie wstydzą lub dziewczyny wchodzące zaledwie w zaczątek związku z facetem, gdzie jedno chce przed drugim wypaść jak najlepiej. No ale przecież tą wkładkę można w każdej chwili zdjąć. Więc nie rozumiem skąd ten problem.

Gość //
ja z kolei---bardzo dobrze powiedziane!:)

Gość Sebkaaa
nie wiedziałąm ,że na na topicu o wkładkach dziewczyny tak sie beda pieklić :D

Gość a ja tak sie chcę zapytać
Mój mąż od poczatku wiedział (jak jeszcze nie był mężem), że używam wkładek. Widział niejednokrotnie i wcale mu to nie przeszkadzało. Zapytał do czego służą i no problem:) Używam Alldays, lub Carefree

Gość a ja tak sie chcę zapytać
Wiele dziewczyn pisze o skrępowaniu podczas gry wstępnej. Niejednokrotnie miałam, ale przecież one są cieniutkie-to nie pieluchy!! I szczerze mówiąc traktuję wkładki jak bieliznę. Czy to, że mam majtki na sobie powinno też być wstydliwe, lub, że mam biustonosz?? Nie pzresadzajmy. Wstydzić można się brudu i zaniedbania. Pozdrawiam

Gość no ale
na wkładce zostaje intymny zapach , a podczas gry wstepnej moze on byc intensywniejszy :(

Gość pociągowa
a ja uzywam wkladek zwlaszcza po sexie bo strasznie duzo ze mnie tego wylatuje no i czasem jeszcze jak mam zbyt obfita wydzieline, ale to jest baaaardzo rzadko. a moj facet nie wie po co sa wkladki...mysli ze to tez na @ - jak jest go troche mniej...

Gość ta
@ oznacza miesiaczkę?

Gość pociągowa
ta----------@ oznacza miesiaczke:)

Gość 24
nie uzywam, podpasek nie znosze, wiec watpie czy bym sie do wkladek przezwyczaila, poprostu sie myje i zmieniam majtki

Gość nooo i ...
dobrze faceci nie musza wszystkiego wiedziec a pewnie tez jestes ze swoim mezczyzna bradzo blisko :p

Gość 24
ja nie uzywam, nie znosze podpasek, wiec raczej do wkladek tez sie nie przekonam, poprostu sie myje i zmieniam majtki

Gość DO 24
A nie przszkadza Ci wilgoć na majteczkach???

Gość pociągowa
nooo i---- z tego wynika ze faceci nie musza wiedziec no i czesto nie wiedza;) co i jak. my na pewno tez nie wiemy wszystkiego o ich fizjologicznych sprawach...:)

Gość 24
az tak sie nie podniecam zeby miec wiecznie majtki mokre, poza tym nigdy nie odczuwalam zadnego dyskonfortu, bardziej mnie denerwuje to ze mialabym sobie cos w majtki wlozyc, choc to nie pielucha to tak to wlasnie odczuwam :)

Gość DO 24
rozumiem Cie doskonale ,mam kolezanke ,która stosuje wyłącznie tampony a podpasek i wkładek nie lubi :)

Gość pociągowa
ale tampony moga powodowac(lub przyczyniac sie do ich powstania) choroby, np. nadzerke!!

Gość 24
nie dokonca wiadomo co powoduje nadzerke, nie cofajmy sie w sredniowiecze bo zaczniemy wedlog ludowych sposobow wsadzac dzieci na trzy pacierze do pieca :)

Gość pociągowa
hehehehe ja uzywalam kiedys tamponow niemal ciagle-bo bardzo wygadne. po jakims czasie gin pow. ze mam nadzerke, wyczytalam w necie ze moga ja w jakiejs czesci spowodowac wlasnie tampony no i przestalam ich uzywac i dostalam tabletki na nadzerke. od 0,5 roku nie uslyszalam od gina ze jest...no chyba ze mnie oklamal, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Gość 24
moja mama miala dwie, w zyciu tamponow nie uzywala, moja kolezanka, dziewica i fanka podpasek tez ja miala, biedne niewinne tamponiki :(

Gość pociągowa
24--------zaraz sprawisz ze powroce do tamponow, ladnie je przeprosze i zapytam czy maja zamiar mi zaszkodzic...:)

Gość mint
Tampony sprzyjają rozwojowi grzybicy pochwy! Wiem to od gina a także z forum o grzybicy pochwy.

Gość ziajka21
ja raczej nie nosze wkladek, chyba ze pare dni przed okresem i pod koniec. moje ulubione to discreet air innych nie kupuje.

Gość aja aa
tylko kupuje wkładki bella

Gość golonka99
a miałyście wkładke pobrudzoną od kału?Przeznajcie sie dziewczyny,czasem jak się zle podetrze człowiek ,to pózniej taka plamka kału pozostaje ,prawda?

Gość golonka99
no to ale wam z tych picz leci,upławki co? a moze grzybica,?zapraszam do gina na cytologie

Gość mikro fallus
moja dziewczyna uzywa belli,widzialem w łazience no i kiedys miała od kupy brudną wiec z nia zerwałem bo sie brzydzi ,chociaz paluszka do odbytu chętnie bym włozył,o członku nie wspomne.

Gość mikro fallus
hej dziewczynki,wstydzicie sie to naturalne

Gość aleEEEEEEE......
jestescie ograniczenia .. MASAKRA !!!!!!!!!!

Gość nooooooooooo zdarzalo sie
mi kilka razy miec wkladke pobrudzona od kalu, wlasnie w takim przypadku jak nie mialam mozliwosci sie dobrze podetrzec:0 ale od dluzszego czasu uzywam tylko czarnych wkladek bella grafitti, wiec tego problemu nie mam-przynajmniej nie widze:), znacie moze jeszcze jakies fajne czarne wkladki? bo bella jest ok tylko troche dluga, a o ksztalcie do stringow nie lubie-tylko takie inne spotkalam.