Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam jak kołek

Niska samoocena przez samotność

Polecane posty

Gość sam jak kołek

praktycznie uważam się za zero bo nie moge znaleść dziewczyny, nie jestem nieśmiały ale wszystkie mnie olewają . To pewnie przez wygląd....Nic mnie nie cieszy ani studia ani praca, wszyscy mowią, że zmieniam się na gorsze a to wszystko przez samotność. Pozostaje mi walka o zmiane wyglądu i życie w samotnośći...

Gość Man of Valor
ic nowego nie napisałeś i nic nowego ci nie napisze. Samotność idzie zawsze w parze z brakiem urody...

Gość to nie jest prawda
i pisze to piękna - sama o niskim BMI :p

Gość nie przejmuj sie tak bardzo
jest takie cos jeszcze jak mniej niz zero, takze glowa do gory

Gość Guide
Ile lat ?

Gość sam jak kołek
22

Gość Też tak miałem
a swoją prezencję doceniłem w starszym wieku niż twój.

Gość jadzienka
ja sie z tym nie zgadzam. czasem ktos wydaje sie byc brzydki ale ma taki fajny sposob bycia ze od rau ma powodzenie np moj maz. nie m klasycznej pieknej urody ale ma to cos w sobie. potrai ujac.i kazdy pieknis przy nim wysiada

Proponuję zbadanie swojej osobowości w Numerologii i wizytę u Astrologa. Z takim niedojrzałym podejściem jak teraz nigdy nie dojrzysz tego, ile masz w sobie siły i jak ona może być mocna :)

Gość sam jak kołek
mojeżycie ciągle wygląda tak samo , studia praca itd chce mieć dla kogo żyć, móc o kimś myśleć ........za dużo chce?

Napisałem wyraźnie. Zbadanie swojej osobowości numerologicznie i u Astrologa. Mogę Ci pomóc. Wyślij mi swoje pierwsze imię, datę, godzinę (dokładną z minutami) i miejsce urodzenia (miejscowość) na maila: dixxo@interia.pl

Gość zjazd frustratów trwa
drogi autorze, poznalam wczoraj dziewczynę w ciąży urodziwą jak Cindy Crawford.Takiej lali to dawno nie widzialam-dodam jeszcze. Ma narzeczonego dla ktorego jest pierwszą kobieta, więc nie pitol mi tu, ze nie masz sznas.

Tak. Ja też dodam że nie wiedziałem że mam tyle energii w sobie, którą ostatnio wykorzystuję na codzień. Dlatego piszę wyraźnie jeżeli ma gość problemy to niech mi poda te dane o które prosiłem wyżej, a napiszę mu kiedy w ciągu najbliższego miesiąca i z jaką siłą ma warunki do tego, żeby kogoś poznać. Do tego powiem mu na co może liczyć w życiu i to, czego jeszcze o sobie nie wie, a jest ciągle ukryte w jego podświadomości.

Gość bardzo

Gość wszystko jedno jaki nik
do Taki jeden WYSŁAŁAM LIST DO CIEBIE

a ja mam zdegradowaną osobowość, choć próbuję wszelkich znanych mi sposobów żeby coś z tym zrobić. czasami już mi się wydaje że jest dobrze, a za chwile znowu czuję sie jak gówno... astrologia fajna rzecz do pogłębiania samoświadomości, filozofia de Mello, joga, książki, jazz, nic mi nie pomogło... jeszcze tak na dłuższą metę

Gość Pierwszy optymistyczny post
sam jak kołek - Masz 22 lata, może się jeszcze wiele zmienić na plus :) Poza tym starsze dziewczyny ( no takie po 25 roku zycia) nie patrzą już na wygląd, ale na charakter :) Głowa do góry :)

Gość chłopie
24.03] 11:05 sam jak kołek mojeżycie ciągle wygląda tak samo , studia praca itd chce mieć dla kogo żyć, móc o kimś myśleć ........za dużo chce? stanowczo za dużo!!!!!!!!!!!!! gdybyś mniej siedział przy kompie....i nie pieprzył na ten sam temat........to może znalazłbys jakąś dziewczynę......chociaż..gdy pomysle..że będziesz ględził na jeden temat (ciągle o sobie) miesiącami..........to może faktycznie siedź przy kompie......i nie zawracaj nikomu dupy:D :D