Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolaolajaj

co sobie mysli ten 36latek?

Polecane posty

Gość olaolaolajaj

poznalam go niedawno, spedzilismy wspanialych kilka dni, oczarowani soba. (przedtem kontakt krotki mejlowy, potem spotkanie z nim i jego znajomymi). do niczego nie doszlo, tylko ostatniego dnia w pubie, zaczal mnie obejmowac, delikatnie dotykac, trzymac za dlon. ma 36 lat, jest niesamowity, powazny, dorosly, rozwodnik z nastoletnim dzieckiem. ja mam lat 22. rozumiemy sie doskonale, do tego wlasnie,... podobamy sie sobie. nawet duza roznica wzrostu mi nie sprawila roznicy 9na moja niekorzysc). i nawet to ze on nie jest z polski... po tym trzymaniu za raczke w pubie, byl sylwester. nagla odmiana. on mnie olewa, nie zauwaza. jestem powietrzem. tak nagle. tylko gdy jestem nachalna, widzi mnie na sekunde i szybko sie zmywa. unika wzroku. ide sie bawic z innymi. nastepjego dnia, nie ide na miejsce spotkania jego i jego znajomych. teraz napisalam mu milego, radosnego mejla, odpisal rownie milo. jak go zdobyc? dlaczego mnie olal tak nagle? to wspanialy niesmialy facet, bardzo dobry czlowiek, zlego slowa o nim nie slyszalam. moze ta roznica wieku, inny kraj, on i dziecko. jak to rozegrac? mysle ze spotkalam kogos niesamowitego. i dlaczego? jak myslicie dlaczego tak sie zahcowal?

Gość wiciowaty
lepiej się trzymaj od niego z daleka. 22 letnia dziwczyna NIE MA SZANS w gierkach ze starym wyjadaczem. On zna każdy Twój ruch, juz niejedna dziewczynę na to złapał. Jeteś młoda, naiwna i zakochana. TO MĘŻCZYZNA MA ZDOBYWAĆ KOBIETĘ, NIE ODWROTNIE!!!! ZAPAMIĘTAJ TO NA CAŁE ZYCIE! Inaczej będziesz głęboko nieszczęśliwa!

Gość Robi72
Wiesz co mysli ... smarkula napalona na mnie