Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnie najbardziej rozśmieszyła

Dla smutasków, aby wam było lepiej.

Polecane posty

Była taka piosenka kiedyś, pamiętam ją jak byłam jeszcze małą dziewczynką :). Teraz już duża ze mnie niuni ;) ale słowa jej refrenu nucę sobie czasem, jak mi smutno...może i wam pomoże :). Na raz, na dwa, świat za uszy dziś złap Ty w przód jak żółw, on rakietą ucieka Na raz, na dwa, dość już tego człap, człap Więc weź się w garść, rano bramą wybiegnij w świat! A to cała: Morze szumi w muszelkach dłoni twych Podnieś dłonie do ucha i słuchaj Morze snuje opowieść o ludziach złych Oczy ich są fałszywe a pięści chciwe A przecież dłonie mogą prawdę nieść I pomóc zawsze kiedy bywa źle Na raz, na dwa, świat za uszy dziś złap Ty w przód jak żółw, on rakietą ucieka Na raz, na dwa, dość już tego człap, człap Więc weź się w garść, rano bramą wybiegnij w świat! Los nam pisze na dłoniach drogi swe Otwórz tę mapę życia i czytaj Są tam rzeki przyjaźni i mosty serc Są doliny cierpienia i wzgórza cienia Te same dłonie pielęgnują broń, Te same biegną na spotkanie z łzą Na raz, na dwa, świat za uszy dziś złap... Mamo, weź mnie za rękę i prowadź mnie Ja prowadzę za ręce me lalki. Mamo, czemu z piosenką się żyje lżej Może nuty nas niosą jak radość wiosną Gdy nasze głosy w jeden splotą się To nawet lalkom wtedy żyć się chce Na raz, na dwa, la, la, la, la, la, la Na raz, na dwa, la, la, la, la, la, la Na raz, na dwa, dość już tego człap, człap Więc weź się w garść, rano bramą wybiegnij w świat!

Gość total infantyzlizm
:-( ile masz lat dziecko

No sporo ;) już.

Gość o ranyyy
duża niuni z ciebie?? o rany ze takie załosne debilki istnieja

Gość uhuehe
:O żałosna to jesteś ty, spotkać taką zaciętą gębę od rana, to można dostać niestrawności od razu

Gość o ranyyy
to sie zrzygaj - moze ci sie poprawi hehehe dupnięta niuni

to ze ktos ma dobry humor z rana to nie znaczy ze jest ałym dzieckiem !!!! total infantylizm ---- to jest dopiero dorosłe może i brzmi ale nie wzbudza we mnie zadnych emocji jesli już tylko negatywne ludzie troche radości i pogody ducha !! a założycielka topiku zazdroszcze ci takiego dobrego humoru ciekawe jaką muzyke ma ta piesenka?? pozdrawiam Cie gorąco!!

Uwielbiam tą piosenkę, mogłam jej kiedyś słuchać bez końca:D

Gość sobo wtór
muzyka identyczna jak z piosenki "Bój to jest nasz ostatni"

_Nelly_ :) cieszę się, że jednak ktoś zrozumiał "przesłanko" tego tematu, a piosenkę kiedyś spiewała Majka Jeżowska Miłego dnia🌻

mysłałam ze tak będzie ktoś ma dobruy humor z rana ti zazdroszcza i od razu wyzywają i obrażają .. tak tak lepiej srać na siebie nawzajem faktycznie!!!! to wy zachowuje sie jak jakieś dzieci .. a załozycielko topiku ---- nie bierz do siebie tych tekstów jak ktoś od rana obraża innych to jemu trzeba współczuć zresztą ci co obrazają to i tak najczęsciej ludzie którzy w realu nie mieli by nic do powiedzenia ciekawego...

_Nelly_ nie martw się, "od rana mam dobry humor" :) nikt mi go nie zapsuje no ale muszę już uciekać do pracy, hej :)

Gość a to z filmu piosenka

Gość do........
fajna jest tylko jeszcze prochy na uspokojenie nie dzialaja

świat za uszy... dobre tylko że zawsze to mnie za uszy łapali i chociaż dawno było, dobrze pamiętam wszystkie te panie nauczycielki... :D teraz niech by kto spróbował... :D

Gość o ranyyy co za ludzie
jak ja nie lubie takioch dretwych ludzi, co tu krytykuja autorku, puknijcie sie w leb, zero luzu, co za sztywnoactwo, no krasc koni to z wami nikt by nie mogl :D zaloze sie ,ze chodzicie na kolko poetyckie i jecie kawior malymi kawalkami ,zeby nie bylo wstydu i popijacie szampanem w gronie ludzi, ktorzy uwazaja,ze prz6 jedzeniu sie nie je :D

Gość Facet z MEGA wyobraznia...
niech która pokaże cycki, od razu zrobi się weselej:):):):):):):):) ja na początek mogę zrobić słonia, chcecie???

{ ja na początek mogę zrobić słonia, chcecie? } Mogę się założyć że bedzie to nie smaczne. :o

Gość a może TY
pokażesz fiuta

"Niesmaczne" jak już Ostatnio na imprezie sylwestrowej słoń zrobił furorę:)

{ Ostatnio na imprezie sylwestrowej słoń zrobił furorę } Jacy imprezowicze takie furory, jak już.. :o :P

no Jumbo podnieś trąbe i przywitaj się grzecznie z ludźmi:)

Gość do........
dzieki ... zaraz i pracy nie bede miec.... pogratulowac