Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stempelka

spoko nie...

Polecane posty

Na zdjęciu są nawet manekiny - ciekawe czy na nich UC trzyma te zarekwirowane ciuchy. Z tym oddawaniem to zawsze są problemy - ano są. Facet oddwała chleb i brał odszkodowanie w postaci ulgi podatkowej - niezły był z niego biznesmen bo minimalizował straty upadającego biznesu. Marka to nie chleb. Firmy o nia dbają - dzięki niej kreci się światowy wyzysk.

mało kto by nie pamiętał piekarza ale to przeklęci biurokraci zawsze szukają dziury w całym niech się wezmą za dużych przekrętów siedzących często na wysokich stołkach albo chronionych tylko dlatego ze posiadają taką kase że stają się nietykalni

Stic - on nic nie minimalizował i nic mu nie upadało - wręcz przeciwnie, przed nałożeniem kary skarbowej interes prosperował rewelacyjnie. Wiesz co ? Nie lubię Cię :P

Gość czytajac kafe
hehe no prosze a sama top dla niego zalozyla :P

--> ciastko z kremem Powiem tylko tyle. Staram sie nie reagowac na wycieczki osobiste. --> marysia s Pamietam jak fiskus zrobił nagonke na firmy używające Linuksa. To do poero jest absurd. Musisz kupić choćby gazetę z dystrybucją żeby ci kary nie nałożli. Firma nie prawa kożystac z systemu który jest za darmo.

Taaaa - a ja słyszałem co innego :) Facet nie oferował sprzedaży chleba za tzw syboliczny grosz - dlaczego ?? Wiem, że to złe - że chory jest system biurokracji, urzędu skarbowego i całego tego gówna światowego handlu ale bez tego nie byłoby słowa \"marka\" ...

Mervin altruisto !!! A Ci z linuska tak dobrze chcieli - normalnie pewnie siedzą na Centralnym i zbierają na pudełka i płyty żeby tylko \"za darmo\" prowadzić dystrybucje....straszne

apsurdalna w naszym kraju jest władza od góry rozchodzi się głupota i obejmuje wszystkie resorty cały swiat z nas się smieje nikt nie traktuje nas poważnie

Gość hghfhhgfh
Myrevin ty jak wykle o kozie jak inni o wozie :o Co ma piernik do wiatraka ?????????????????????

--> stic Wyluzuj bo zaczynasz przesadzać. Zainteresuj się linuksem, warunkami licencji na jakich sa roaprowadzane różne dystrybucje. Wychi\\odzi na to że można go miec absolutnie gratis nie łamiąc praw autorskich i innych(wyłączajac prawo fiskalne w polsce). Na upartego jak właściciel firmy przyniósł by do firmy łyżeczkę do herbaty powinien zapłacić od niej podatek i nie jest to jakiś żart. --> hghfhhgfh Wielokrotnie juz to tłumaczyłem. Nie chce mi sie kolejny raz.

Gość lorgnon babci Wieńczysławy
Stic....:-0 normalnie mnie osłabiasz :-0 myrevin :)

No przecież do tego zmierzałem więc nie wiem jaki to ma związek ze sprawą kontrabandy ciuchów .... ponadto przesadzasz z łyżką ;) Prwda jest taka że to prawo europejskie - UE - i będą jej członkiem musimy je zaakceptować - trzeba szukać innych sposobów na pomoc innym - ten najoczywistszy jest często w niezgodzie z prawem ...

Gość huyyuytuytu
stic nie kłóć sie z tym czubem. ON musi pokazac obojętnie jak na tym forum ,byle by było go widac nawet jak ma pieprzyc jakies farmazony :o idiota !

Gość nie gadajcie brzydko
nie mow tak chujnia bo nie masz racji

Gość czytajac kafe
o przepraszam..nigdy nie obrazilam Myrevina !! chyba, ze w zartach

Gość ale pijawe obrazasz

Gość czytajac kafe
omijam ja szerokim lukiem gowna sie nie rusza bo smierdzi...niech pijawa nie bierze tego do siebie

Gość ale pijawe obrazasz
przykro mi. To w takim razie nie mozesz sie ruszac :O

Gość czytajac kafe
musze..odkad jestem na kafe kal ma dla mnie wielkie znaczenie :o

Gość czytajac kafe
jem go juz na sniadanie i obiad. Na kolacje nie, bo sie odchudzam.

tak tyle że często my bardziej przestrzegać chcemy te przepisy niż ci któży je stworzyli inne kraje europejskie potrafią prawo dostosowac tak by było dla ludzi a u nas ludzie muszą byc dla przepisów

Gość czytajac kafe
heh..ze tez nie umiecie nic ciekawszego wymyslic :o nawet na drobne zlosliwosci was nie stac :o 🖐️

Gość czytajac kafe
ale i tak was lubie :)

Gość czytajac kafe
w szczegolnosci lizac. Wasze odbyty.