Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda-sudentka20

Studia

Polecane posty

Gość Magda-sudentka20

Właśnie zrezygnowałam ze studiów....Studiowałam w NKJO germanistykę...Ciężko było,ale dawałam radę!Ale ostatnio stwierdzilam,że nie chce studiować filologii...To nie dla mnie,więc postanowiłam,że od pażdziernika zaczynam pedagogikę z pracą socjalną...Ciągle się waham...,ale z drugiej strony jestem wręcz przekonana,że po filologii germańskiej nic oprócz nauczyciela mnie nie czeka...poradzcie mi coś,bo już zaczynam głupieć...

Gość Magda-sudentka20
???????????????????????????????????????????????????????????????????

idz na to co ci bardziej odpowiada. ja zaczelam znow studiowac w wieku 26 lat, ale umnie to dluga historia

Mnie czeka to samo juz napisałam pismo.. Rezygnuje z politoligii.. to jednak nie dla mnie. I nie chodzi tu o nauke.. tylko o to ze nie czuje chęci studiowania tego kierunku:(

Gość procedurka
moja koleżanka z pracy-germanistka (pracuję w szkole) właśnie chce olać pracę bo ma inne fajniejsze propozycje,choćby pilota wycieczek ze o tłumaczu przysięgłym nie wspomnę

Gość Magda-sudentka20
No właśnie....Ja po pedagogice z pracą s. będę miała większe możliwości pracy...Tak mi się wydaje

Gość aga-26-lat
ja skonczylam jedne studia w polsce a teraz zaczelam drugie (ten sam kierunek ale inna specjalizacja) we wloszech. bardzo mi sie podobaja. trzeba robic to co sie lubi

Gość ja na przykład
nie lubiłam swojego kierunku, nie zrezygnowasłam i teraz żałuje, odwagi

Gość ad_21
jak dla mnie to zrobilas bardzo glupio (ale to w sumie zalezy na ktorym roku bylas) aja tez nei jestem teraz zadowolona ze swojego keirunku, ale nie znajde takiego, ktory da mi lecencjata po 1,5 roku, a w tym mam taka mozliwosc, dlatego najpierw koncze ten.

Gość viviennnee
a co to za kierunek ktory po 1,5 roku da dyplom licencjata? moglabys napisac cos wiecej:)?

Gość magda-studentka20
jestem na pierwszym roku

Gość pf
ludzi po pedagogice i pracy soc. jest w brud! ja bym nie rezygnowała.. :D