Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*zoska*

nagość u lekarza

Polecane posty

Gość jak to nagość
??? Tak całkiem naga to chyba nie jesteś. Bo albo dół, albo góra :-)

zależy od badań , jak byłam u dermatologa to musiałam rozebrać sie do naga- to było traumatyczne przeżycie,bałam sie tylko zeby przypadkiem ktoś nie wszedł do gabinetu

Gość ali21
To co mnie irytuje to wchodzenie w czasie badania do gabinetu pielęgniarek które przynoszą karty pacjentów . Nigdy nie pukają a wchodząc szeroko otwierając drzwi także pół gabinetu widać z poczekalni

Gość kalilina
niestety niekiedy trzeba,a samopoczucie pacjentki zalezy wowczas w duzym stopniu od lekarza

Poznałem nowe słowo \"traumatyczne\" jest super! Poza tym lubie sie rozbierać do naga... jest super!! A nagość u dermatologa (99% to kobiety) mówie że mam problem, jak ja kocham te gumowe rekawiczki, i te spojrzenie w oczy ze znakiem zapytania (co on pier...do...li?)

Gość przemo4898
XXI wiek a tu takie prymitywy robicie...macie net,macie widze sporą to chodzicie do lekarza a do tego nie potraficie sie sprzeciwic rozebraniu...wypowiedziałem sie na ten temat juz w innym topicu.Chcecie równouprawnienia to walczcie o nie a nie róbcie co się wak każe do jasnej ciasnej.Tym kobietom które potrafią się sprzeciwić w takiej sytuacji głęboko się kłaniam:)Z wyrazami największego szacunku:)

Gość przemo4898
ja czytałem wczoraj,i miałem stosowny opis z wulagaryhzmami na lekarzy w szczególności ginekologów jak z koziej d*** trąbka.Skąd wy te choroby bierzeci?Wiecie chociaż?Po co komu kontrole i inne badziewie?Wszystko z głowy sie bierze i stresu nie ma nic innego.