Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina23

4 dni do terminu porodu- żadnych objawów przepowiadających...-

Polecane posty

Witam mam termin na 9 stycznia, a tu żadnych objawów przepowiadajacych poród...... Wczoraj by lam u gina: ktg- bez skurczy, szyjka długa...., lekarz nie przewiduje zebym urodziła na dniach...kurcze!!! zła jestem bo już bym chciała rodzić, a wizja chodzenia z brzuchem jeszcze jakiś 2 tygodni mnie przeraża..... cały czas tylko pocieszam sie ze niektóre dziewczyny też nie mają symptomów przepowiadajacych i rodzą nagle- niespodziewanie:-) może u mnie tak będzie:-)

Gość Becia25
Witam,mam ten sam problem,tez mam termin na 9.01,bóle przepowiadajace sa juz dawno,ale dzis ginekolog tez stwierdzila ze jeszcze pochodze z brzuszkiem.Rowniez chcialabym juz najchetniej dzis urodzic.No ale coz trzeba cierpliwie czekac...

Gość Rodziłam
córke w lipcu. Termin miałam na 7 a urodziłam dopiero 20. Powodzenia :D

Też nie miałam i urodziłam 6 dni po terminie - zaczęło się w nocy bez żadnej zapowiedzi, a rano miałam się stawić do szpitala :) Jak widać nigdy nic nie wiadomo ;)

aaa popołudniu w ten dzień byłam na ktg i lekarz mi powiedział, że nie ma skórczy konkretnych tylko delikatne, ale urodzę jeszcze przed końcem tygodnia (to był wtorek, a w nocy zaczął się poród):D

Dziewczyny o długim cyklu, termin zazwyczaj jest liczony wg. cyklu 28-dniowego. Przy dłuższym cyklu wydłuża się odpowiednio nawet do dwóch tygodni :O Z własnego doświadczenia - też wylądowałam na patologii, a urodziłam w... terminie, tyle, że wyliczonym zgodnie z 32-dniowym cyklem :)