Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poddaje sie

jak go przekonac????

Polecane posty

Gość poddaje sie

Mój problem polega na tym ze mój mąz ma bardzo niską samoocenę zwłaszcza jeśłi chodzi o wielkośc swoich genitalii a jest tak mój mąż ma normalnego penisa będzie tak około 15 cm ale jak powiem mu powiem w przypływie podniecenia ze uwilebiam jego penisa albo zaczynam go dotykać to mówi ze on jest mały albo ze tam nic nic nie ma tego typu rzeczy :( już nei iwem co mam mu powiedzieć jego penis jest dla mnei wystarczający do podniecenia, wielkośc mi dopowiada wszysrko mi odpowiada!!!! Pomóżcie faceci poiwedzcie dlaczego nie mogę go przekonac ze mi taki odpoiwada i że jest na prawde bardzo dobrze wydaje mi sie ze próbowałam juz wszystkiego, nie mam juz sił.................

Gość ma problemy z psychika
do psychiatry z nim

Gość poddaje sie
ja nie wiem czy to dobry pomysł bo on w życiu by nie poszedł do psychiatry niikt nie ma innego pomysłu???

Gość poddaje sie
ze niby nie chce sie ze mna kochać????? co przez to roumiesz Spragnmiony???

Gość też zadowolona
Mój facet ma 12 cm ale jest super męski, duży, stanowczy i odpowiedzialny :D osiągam z nim cudowne orgazmy i wspaniale się z nim czuję, bardzo kobieco ;) bo MĘSKOŚĆ jest w główce, w zachowaniu, w charakterze, a nie w majtach :D pokaż mu moją wypowiedź :D

Gość poddaje sie
wydaje mi sie ze jego przestal interesowac zwykly seks, bo ostatnio znalazłam u niego pisemka o tematyce...no cóż: bdsm i scat. Może dlatego ma on teraz problem z utrzymaniem pełni wzwodu? Sama nie wiem, ale może powinnam zrobić pierwszy krok i zaskoczyć go pejczem?

Gość poddaje sie
jetes facet to chyba lepiej potrafisz zrozumieć takie sprawy kochac sei ze mną lubi bardzo, wiem bo często to on jest inicjatorem.... w seksie żadno z nas nie jest bierne wszystko na prawde jest w porządku w naszym zyciu seksualmnym!! tylko ja ma problem z tymi jego tekstami!!! juz nawet groźb prówałam ze ak nie przestanie tak mówić to coś tam... nei wiem brakuje już mi sił :o

panno poddaje sie - a moze jego kompleksy i niska samoocena nie dotyczy tylko rozmiarów - moze on poprostu taki jest a moze wstydzi sie poprostu, albo jest taki skromny?:)

Gość poddaje sie
bdsm i scat --- o tym to nie ja pisałm tylko komuś znowu soie nudzi... zadowolona masz rację tak mu piwem!!!! amm nadziej ze zadziała :) dzięki chociaż myslalam ze faceci coś wymyslą ciekawego... ale to nic jeszcze raz dzieki zadowowolna podrawaim !!! :D

Gość poddaje sie
wiesz co spragniony z tym trafiłeś on jest włąśnie skromny wkurza mnie nawet ta jego skromość czasami a czy sie wstydzi nie iwem może też coś w tym jest... dzięki za chęci :D

co ciekawego mozna wymyslic kiedy facet wstydzi sie wlasnego penisa?? skoro twierdzilas ze jest duzy i wystarczający to moze mu powiedz jeszcze ze ma naprawde wielkiego i wypelnia ciebie cala, a poza tym powinien sie do niego przyzwyczaic - niech polata nago po mieszkaniu albo wiesz co - niech sie onanizuje a ty bedziesz patrzyla i podziwiala - nabiuerze odwagi... tak czy tak zycze powodzenia

Gość też zadowolona

Gość poddaje sie
hahah dobre Spagniony wypróbuje wszystkiego zobaczymy :D dzięki

Gość poddaje sie
ok dam znać :D