Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

issima

Co to za wałki do wlosow?????

Polecane posty

Prosze o pomoc. Szukam walki do wlosow nie sa to walki metalowe, nie z gabki ani z rzepy tylko takie......... nie wiem jak to popisac jakby z masy plastycznej no nie wiem moze z gumy sa dlugie Jak nawinie sie pasemka na taki walek to mozna go skrecic i tak sie trzyma wlosow:) Nie wiem jak to prosciej wytlumaczyc Może ktoś wie o co mi chodzi:) Bede wdzieczna

Gość kitaa
chyba chodzi Ci o papiloty:)

Gość yhy
Nie wiem, o co ci chodzi... Papiloty są zrobione chyba z gąbki, więc to raczej nie to.

to sa papiloty mam takie sa rewelacyjne ale spac sie w nich nie da ;) one sie wyginają tak smiesznie mozna je kupic praktycznie wszedzie, ja kupilam w sklepie fryzjerskim

Gość juliaaa
A jak wyglądają włosy po papilotach? Sprężynki, zakręcone? Czy falowane? Może jakieś foto?

ja nie mam zadnego foto, ale są rózne grubości tych papilotów, wiec roznie, ale raczej są jakby gniecione bo te papiloty są miękkie i sie wyginają jak chcą.

chyba faktycznie chodzilo mi o papiloty:) szukalam je po necie i nigdzie nie moge znalezc:( Sa na allegro ale nie mam pewnosc czy one nie sa z gabki (ale chyba nie)18 szt 29 zl Cold a ty ile zaplacilas za swoje i moze pamietasz jak one dokladnie sie nazywaja

ja płaciłam 8 zł za 4szt. poszukam po necie to najwyżej Ci linka wkleje