Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blond666

kto uzywal tego podkładu...

Polecane posty

Gość blond666

http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=488 zastanawiam sie czy go kupic bo duzo osób mowi ze kolory sa dosc ciemne...ja mam neiwime jaki odcien ale uzywając podkładu maybelline pure makeup mialam odcien 30... a i czy kryje słabo srednia dobrze bo ja mam tajkie blizenki male i sa ciemniejsze od skóry i chciałabym zeby podkład je zakrył to tyle czekam na komentarze na temat tego podkładu albo ewentualnie poleccie mi jakis inny fajny podkład w przystepnej cenie :) aa i jescze jedno jesli któraś uzywała podkładu kolastyny satin make up prosze o komentarze na jego temat ja go uzywam w tej cwili i jets bezneadziejny dlatego szukam czegos lepszego

Gość ziajka21
ja go mam, ale nie uzywam go jako podkladu gdyz ma za duzo brokatu (czy co to tam jest), moze sprobuj matujacego rowniez z AA? ja wlasnie teraz go uzywam i nawet jestem zadowolona, a tamten sluzy mi jakos rozswietlacz na policzka (w bardzo minimalnej ilosci)

Gość ziajka21
acha a co do krycia to raczej idealnie nie kryje, niewiem czy bedziesz z niego zadowolona

Gość blond666
nie no z puremakeup bylam zadowolna z krycia a tez ponoc dobrze nie kryje a ten matukący z aa ponoc gorszy ejst niewiem moze ktos jeszcez sie wypowie proszee

Gość ziajka21
jesli nie przeszkadza Ci brokat to powinno byc ok:) teraz w rossmanie jest promocja na te podklady, niecale 11 zl kosztuja

Gość blond666
chodzi mi zeby było naturalnie miałam raz podkład z brokatem ten rimmela recover nieprzeszkadzał mi ten brokat ale był szjski ogólnie podkład pomysle jescze a powiedz jaka masz cere

Gość ziajka21
cere mam mieszana bez problemow typu tradzik itp. ale mam rumience i kilka popekanych naczynek, podklad ten troche tuszuje moje czerwone lica:) dla mnie wlasciwie ten podklad a matujacy roznia sie tylko tym ze ten ma brokat

Gość blond666
acha no ja mam cere normalna czasem mi cos wyskoczy mam te blizenki bo jak mi cos wyskoczy to srapie i mam kilka malutkich blizenek na skroniach z reszta ok ale jak zakrywa te naczynka to powinnien zakryc te blizenki spróbuje :* dzkie za pomoc:*

Gość blond666
hehe nie srapie tylko drapie sory za błąd i zapomniałam dodac ze uzywałam na zaskórniki te czarne brevoxylu i mam troszke przesuszone niektóre partie mam nadzieje ze podkład mocno tego niepodkresla :P