Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarlott

kto przygarnie kocurka

Polecane posty

Gość szarlott

Mam straszny problem, musze oddac mojego kotka :( wyjezdzam w lutym do Irlandii a tam jest straszny problem zeby go zabrac :( zezwolenia, problem ze znalezieniem mieszkania z przyzwoleniem na zwierzaka :( itd,itd. ma 3 latka, jest szczepiony, wykastrowany, 100% domowy, przyjazny,dobre maniery, wychowany z dziecmi, szarutki dachowiec nie mam go z kim zostawic :(

Gość wrzuć ogłoszenie na
forum miau, zycze powodzenia :)

Gość szarlott
juz szukam, dziekuje :) moze jakas dobra duszyczka sie znajdzie

Gość wrzuć ogłoszenie na
miejmy nadzieję, że tak. Mocno trzymam kciuki żeby znalazł się nowy, dobry domek dla kotka :)

Gość szarlott
juz dalam ogloszenie w kilku miejscach w sieci :) ale i tak bede podnosci ten watek, w koncu tyle ludzi sie tu przewija, ze moze ... aha na terenie slaska dowioze kotka do nowego wlasciciela :)

Gość spróbuj może jeszcze w prasie

wiesz, ja to z chęcią przygarnelabym wszystkie biedne, bezpanskie zwierzątka ale nikt z domownikow by sie na to nie zgodzil ;) poza tym mam juz jednego kocurka ;) tylko szkoda ci go bedzie oddawac:( to na zawsze czy jakiś czas?

jak mozesz go oddawac, na pewno istnieje mozliwosc zabrania go ze soba, jesli ma wszystkie szczepienia, to otrzyma paszport dla zwierzat, moze bedzie musial przejsc jakas kwarantanne, ale wszystko da sie zalatwic!!! ja smama mam 2 koty i nie wyobrazam sobie , ze nagle musialabym je oddac, okropne, moze masz kogos z rodziny chociaz, znajomego???

Gość ja to też chętnie ale
mam 3 koty :) 2 kotki + 1 kocurek >Sweet Dreams< a kto pyta domowników o zdanie? ;) U nas pierwszy kot był decyzją wspólną, drugi-wybłagany przeze mnie u męża, trzeci-mąż postawiony przed faktem dokonanym ;) Troche na początku był zły, ale szybko mu przeszło. Pozdrawiam i podrzucam, bo ważne :)

Gość też tego nie rozumiem
przede mną być może wyjazd za granicę, ale już powiedziałam, że nigdzie się nie ruszam bez moich kotów. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym je komuś oddać... nie mówię juz o tzw. schronisku dla zwierząt, bo pomijając nieliczne wyjątki są to wykańczalnie, a nie schroniska :(