Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwia30

Dziewczyna z pieknym cialem.....

Polecane posty

Gość oliwia30

Dziewczyny , mam kolezanke , ktora ma 30 lat , ma dziecko i piekne cialo , nie cwiczy, nie ma rozstepow , nie ma celulitu, piekne wciecie w tali , wpieprza za trzech i duzo slodyczy , jej pielegnacja ciala to tylko prysznic , zadnych kremow , balsamow , cialo piekne , gladkie , naprezone , pozazdroscic ; bo u mnie to tragedia, z tym celulite , doprowadza mie to do depresji , juz rok z tym walcze , ile ja kremow zuzylam, cwicze , no doslownie zalamka ; no ale mialo byc o niej (tzn. o mojej kolezance z pieknym cialem , jak rozmawiamy , to mi mowi , ze nie wierzy , ze ja wszystkie te zabiegi robie, ona jest leniwa i by jej sie nie chcialo). Dziewczyny wpisujcie sie , wszystkie z pieknym cialem , te ktore NIE ROBICIE DOSLOWNIE NIC , A ONO I TAK JEST PIEKNE I DO POZAZDROSZCZENIA.(chce wiedziec , ile was jest ?)

Gość to zalezy od genów i...
ja też jestem po 30 i sie nie chwale, ale............:D

Moje ciało może nie jest piękne ale ładne chyba tak. Mam już ponad 30, urodziłam dziecko, jem, nie ćwiczę, niespecjalnie się balsamuję. Jestem szczupła i z figury jestem zadowolona, nawet bardzo.To geny, potwierdzam. Ale na twarzy niestety mam już trochę zmarszczek, niestety. Pa.

Gość oliwia30
no wpisujcie sie dziewczatka, cos was malo .....

Hm..,jestem też po 30 ale nie umiem określić jakie mam ciało...Dużo mu jednak nie moge zarzucic,nie stosuje żadnych balsamów itp..z czystego lenistwa

to chyba zalezy od ilosci ruchu i nie chodzi mi o to aby sie ruszac przez pol roku - juz jest za pozno - tylko przez cale zycie zwlaszcza w mlodosci teraz to juz chyba tylko kremy pozostaja. p.s. tak myslalem ze po tej swiatecznej ciazy na dietach wyladuje:O

potwierdzam. to geny niektorzy nie musza sie ruszac :D jestem strasznie leniwa. znaczy ruszam sie troche :D ale nie jakos tam specjalnie :O nie stosuje nic. tez z lenistwa. moj prysznic to 10 min kapiel 15-20-30 .. zalezy czy chce mi sie w wannie polezec nie mam czasu na maseczki, kremiki, balsamiki wole spedzic ten czas ogladajac film z moim facetem nie moge narzekac. nie tyje pomimo ze jjem czasami i o 1 w nocy. czekolade cala moge wtedy pochlonac. pizze tez cala umiem pochlonac :D moja mama ma tak samo. urodzila mnie. nigdy zadnej diety. zadnych sportow. zero kremow (ale tez pudru nigdy nie uzywala tak naprawde) i jeszcze jest szczuplejsza ode mnie (tak z 3 kg) troszeczke tez nizsza jest geny nic wiecej

Gość oliwia30
no brawo dziewczynki , kto jeszcze..?

Gość oliwia30
co was tak malo , nie wierze , ze was nie ma wiecej , nie badzcie takie skromne , wpisywac sie ....no juz....!!!!!!!!!!!!

Gość oliwia30
a wiec malo tych chodzacych idealow,

moja siostra ma 37 lat, trojke dzieci i cialo jakiego 20 latki moglyby pozazdroscic. 170/58 kg,zero rozstepow czy cellulitu,zero piegow,jakichkolwiek przebarwien,pieprzykow,zylek,nic. stosuje balsam do ciala od czasu do czasu,kremy na rozstepy gdy byla w ciazy. co lato opala sie na brazowo a ma jedynie delikatne zmarszczki wokol oczu(ale od lat uzywa duuuuzo kremow do cery sucheji nigdy nie zapomniala zmyc makijazu wieczorem).cere ma najgladsza jaka widzialam-taka,jaka maja modelki w reklamach. nigdy nie cwiczy i potrafi zjesc pol kilo toffi w 1 dzien. pali ponad paczke dziennie-tez od lat. kiedys byla modelka.

Gość barbi ze snu
ja tam nic nie robie i ladnie sobie wygladam, moge jesc co chce i nie tyje, mam farta -wiem