Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30stka

Chcę zrobić chyba coś złego

Polecane posty

to chyba nie do konca byloby uczciwe wobec tego mężczyzny, w koncu kazdy ma prawo decydowac czy chce zostac rodzicem czy nie, nie mowie tu o ewidentnie przypadkowej wpadce, ale nie wolno ci podejmowac decyzji za was oboje, zwlaszcza ze dziecko w miare uplywu czasu zacznie sie dopytywac i interesowac kto jest ojcem i przypuscmy nawet ze po tych 20 latach skądś sie dowie i zechce sie spotkac, takie coś moze zburzyc mu cale dotychczasowe zycie, jesli bedzie mial zone nie wiadomo jak zareaguje na taką nowine, a zwlaszcza ze nie bedzie tego swiadimy zresztą nie wybiegajmy o 20 lat do przodu, takie zachowanie nie do konca jest etyczne, a moze bank spermy co?

Gość kkkkkkkkkkkk
a moze to jest zrzadzenie losu?

Gość 30stka
oczywiście, ze uczucie , miłość do dzieck ajest najważniejsza ale wiele rodzin boryka sie z trudnościami finansowymi, wiele samotnych matek decyduje sie na oddanie dziecka bo nie jest w stanie go wychowac....ja mam warunki finansowe, podstawe do rozwoju dziecka, moge mu dac całe swoje serce........ale bedzie bez ojca

Gość 30stka
ja nie chce tego zrobic z kims przypadkowym.....mam przyjaciela...kiedys bylismy razem ale wiemy ze nie mozemy byc z róznych względów i nawet nie chcemy......

Gość maciek_poznan
no tak, ale zauważ ze, nawet 1000 zł nie wybierze sie z synkiem pograć w piłkę i nie nauczy jezdzić na rowerze. Dziecku jest potrzebny normalny ojciec, na początku będziesz mogła tego nie zauważać, ale z biegiem czasu zobaczysz, a poza tym nie chciej wiedziec jak się czuje dziecko w szkole które nie ma taty

Gość 30stka
a pomysl jakiego ja miałam ojca??? bił mame, nie pracował.....yłam dla niego nikim, wiecej wyzwisk niz dobrego słowa nie mówiąc juz o tym ze nigdy nie powiedział kocham cie.......był ale lepiej zeby go nie było:( tez czułam sie strasznie......

Gość jedna rzecz
Zrządzenie losu, to nie jest świadoma decyzja. Jesli tak chcesz kochać, to zaadoptuj jakies dzieecko? To będzie jak najbardziej etyczne. Bo pomysł na jaki wpadłaś jest po prostu nieetyczny, a więc zły i nie usprawiedliwia go tzw. dobry cel. Nie chodzi o to, ze się z kimś prześpisz, ale chodzi o to, że sie pocznie dziecko, ktore już na początku skazane jest na jednego rodzica. To, że ty miałaś takiego ojca, nie znaczy że twoje dziecko w zwiazku z tym nie ma prawa miec ojca wcale. Może najpierw należałoby zajać się sobą, bo może ty dlatego nie masz faceta mając 30 lat, ponieważ twój ojciec był taki.... Może ten pomysł z dzieckiem to pewnego rodzaju ucieczka przed swoimi problemami. Jeszcze jedna kwestia. Choćbyście nie wiem co mówili na temat facetów - mają na równi prawo zadecydować i wiedzieć.

Gość jedna rzecz
Ojca lepiej żeby nie było, takiego jak twój.... Skąd wiesz jakie życie zgotujesz swemu dziecko przez swą decyzję. Może ci kiedys rzuci w twarz "lepiej, zeby mnie nie było, niż tak..."

Moim zdaniem, jeżeli czujesz, że to ten moment, to zostań Mamą. Potem możesz żałować do końca życia, że tego nie zrobiłaś. Gdybym była na Twoim miejscu, nie zastanawiałabym się dłużej. Może to i niepoważne, ale... chęć posiadania dziecka przez kobietę jest silniejsze niż wszystko inne. Pozdrawiam 🌼

Gość gosieenkkkka
TO BĘDXIE COŚ ZŁEGO. DZIECKO BEZ OJCA. RÓŻNE STRESY W CZASIE CIĄŻY JAKICH NIE MAJĄ KOBIETY BĘDĄCE W STAŁYM,STABILNYM ZWIĄZKU. NIEUCZCIWE WOBEC FACETA. I INNE RÓŻNE POWODY. MOZE JESZCZE SPOTKASZ TEGO WŁAŚCIWEGO,JESTEŚJESZCZE MŁODA!

Gość gosieenkkkka
AHA,TE STRESY.... WIADOMO SZKODZĄ DZIECKU,BĘDZIE POTEM ZNERWICOWANE,COŚ O TYM WIEM.