Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liluniae

ELEKTROLIPOLIZA!!! elektroskultur

Polecane posty

Gość Liluniae

czy ktoś był na którymś z tych zabiegów? jakie efekty? prosze piszcie?

Gość no naprawde nikt nie korzystal
?>??

Gość 445
ja teraz chodzę na elektroskuktur, jestem po 3 zabiegach, wczesniej przygotowano mnie miałam 3 razy drenaż limfatycznyi elektroprądy 3 razy. Moje uda i pupa są szersze, powiedziano mi, że na początku może być taki efekt, ale potem wszystko będzie jak należy, zrobię jeszcze dwa i zobaczę

Gość 445
acha, skóra jest ładniejsza

Gość madzinka2
ano:) beda efekty beda:) a w jakim miescie chodzisz na zabiegi?

Gość ja chodze
Ja chodze na ten zabieg tez.Jestem juz 6 raz i stracilam 3 cm.Wykupilam 10 wiec ciekawa jestem co bedzie dalej:)

Gość 445
Ja chodziłam w Warszawie, ale ze mną jest na odwrót,celluit zniknał, ale ja przytyłam w udach, teraz chodzę na lipokontur i focusa, pozdrawiam

Gość lelum polelum66
podpinaja Cie do wzmacniacza, mikrofalowki i pikaczu {elektowstrząsy] puszczaja Ci muze electro dostajesz niezla dawke tego electro, przed zabiegeim podpisujesz oswiadczenie ze wiesz o konsekwencjach takie zabiegu {śmierć] lub dozywotnie napromieniowanie mikrofalami i ze zgadzasz sie na takie ewentualne skutki uboczne, ale jesli zabieg sie uda to spieka Cie na murzynka bambo

Gość tomaszka
Ja się poddałam elektroskultur.Wziełam sobie serie nie 6 a 10 wejsc.Byłam bardzo zadowolona.Polecam bo to bezinwazyjna metoda redukująca celulit i rozbijająca tkanke tłuszczowa!Nie bójcie sie dziewczyny jej spróbowac zawsze można wziąsc 6 wejsc i sie obserowac.Dokupić bądz nie ,bo to metoda nie najtansza ale tez nie najdrozsza bo widziałam takie ceny ze hohoho.Ja chodziłam tutaj w Krakowie www.studioesense.com pozdrawiam

Gość firewomenka
Urodziłam dziecko w czerwcu i po zakończeniu karmienia piersią od połowy października chodzę w Krakowie na elektroskultur do vip studia na miechowską 3 http://www.vip-antycellulit.com/terapie.html .Jestem już po czterech zabiegach i muszę powiedzieć, że efekty są bardzo dobre. Najlepiej widzę to po spodniach, które wcześniej mnie opinały, a teraz czuję luzik w biodrach, na pupie i wokoło ud. Po Wszystkich Świętych mam kolejne cztery zabiegi.

Gość Antekkkkkk
sztuczne lale widac sie wypowiadaja....ruszyc tylki i pobiegac troche a nie liposrukcje i inne pierdoly wymyslacie...za duzo pieniedzy Wam faceci daja? zalosne...

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum ponad 800tematów ,6000postów,fotki pozabiegowe ,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Gość Lufcia
Temacik troszkę starawy, ale no może ktoś ma jakieś bardzo pozytywne doświadczenia co do tego :)?