Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyyy to mozliwe

czy to mozliwe ??

Polecane posty

Gość czyyy to mozliwe

żeby miłość przetrwała na studiach, kiedy ida na studia są ze sobą już od ponad dwóch lat. na dobre i na złe. bardzo duzo ze sobą przeszli. są dla siebie pierwszymi kochankami. obojętnie czy będą studiować w tych samych czy innych miastach??

Gość mozliwe ale bardzo malo
prawdopodobne

Gość roznie bywa
moja milosc nie przetrwala. moj byly zachlysnal sie zyciem studenckim, imprezami i latwymi laskami. ale znam pary ktorym sie udalo. wszystko zalezy od charakteru.

Gość czyyy to mozliwe
właśnie. to chyba nie zalezy od warunków, w których się znajdziemy, tylko od charakteru, od siły miłości... bo przecież ici są nie studiują, mieszkaja razem się rozchodzą i tez ci którzy studiują.. więc...

U mnie przetrwala...:) I tak juz 7 lat, jestem na ostatnim roku studiow, w sierpniu bierzemy slub, a bylismy cale studia w innych miastach. Powodzenia🌻

Gość czyyy to mozliwe
a co ile się spotykaliście?? nie było pokusy, żeby może spróbowac z kimś innym??

Spotykalismy sie co tydzien, czasami on do mnie przyjezdzal na kilka dni. To kwestia zaufania i milosci, nie odczuwalam zadnych pokus, chociaz nie raz moglabym skorzystac i go zdradzic, ale akurat nigdy bym nie potrafila tego zrobic.

Gość czyyy to mozliwe
pięknie :]]] wiesz jak tak czytam, słucham o takich przypadkach to aż mi się lżej robi na sercu. bo nas to czeka za pół roku. zaczynamy studia. a mnie jakieś takie coś czasami nachodzi. ale chyba niepotrzebnie bardzo Ci dziękuję :] buzka

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej