Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mahabharata

Otwierasz drzwi ... wchodzę nie mówiąc ani słowa ...

Polecane posty

Gość Mahabharata

podciągam Twoją kusą spódniczkę .... uwalniam Twe słodkie piersi z niewoli stanika .... jesteś wilgotna jak nigdy dotąd ... wchodzę w Ciebie ... Pieprzymy się jak zwierzęta .... Wychodzę nie odezwawszy się słowem ..... NIEREALNE? Spróbuj, mnie udało się to już wiele razy .... ale jeszcze nie z TOBĄ!

Gość Mahabharata
You are good, really good .... If you know what I mean ... But I am not a postman ... Sorry!

Gość Mahabharata
Dobre! Dobre z tym Związkiem Głuchoniemych ... Lotne laski też mnie kręcą :-)

Gość cień wiatru
otworzę, spójrz mi głęboko w oczy, zrób krok do przodu, a ja przestraszoną żadzą w twoich oczach, cofnę się o krok.. gwałtownie podejdź i pocałuj mnie namiętnie, złapię cie za pośladki.. opzryj mnie mocno o ścianę, unieś moją spódniczkę i pieprz dziko!! będę jęczała tak, by wszyscy sąsiedzi słyszeli ;)

:P :D Teraz, to ja mam miesiąc miodowy i właśnie lecę się bawić. :D Pa. ;)

Gość jak myślicie kiedy ten gość...
...zauważy, że musztarda to facet?

Gość Mahabharata
podciągam Twoją kusą spódniczkę .... uwalniam Twe słodkie piersi z niewoli stanika .... jesteś wilgotna jak nigdy dotąd ... wchodzę w Ciebie ... Pieprzymy się jak zwierzęta .... Wychodzę nie odezwawszy się słowem ..... Wolasz za mna: jak ci na imie?.... Simon Mol, odpowiadam....

Gość Mahabharata
Podaruję sobie wpisy żałosnych podszywaczy, których nie stać na wykreowanie swojego własnego topicu .... A teraz ad rem ... No, dziewczyny! Kładziecie kłam opowieściom o głupich blondynkach .... jesteście seksi!

Gość Mahabharata
Cień wiatru ... urzekłaś mnie klimatem ....

Gość Mahabharata
wchodzę i puszczam mega bąka

Gość Mahabharata
A co do musztardy: obojetnie, kim jesteś: ważne, że odróżniasz rzeczy, o których większość na tym forum nawet nie zdaje sobie sprawy .... Ramajana, czyta się trudniej od "Polsko-ruskiej wojny", choć warto ....

Gość cień wiatru
a już myślałam, ze jestem niewidzialna ;)

Gość TEN Mahabharata
Ja nie wiem ... Prostak myśli, że jak się pojawi nagle i walnie coś debilnego, to cały amfiteatr jego ...

Gość TEN Mahabharata
Ktoś mało, że się podszywa, to jeszcze zaklepał sobie mojego nicka ... OHYDA!

Gość I tak wiecie że to ja
Ktoś mało, że się podszywa, to jeszcze zaklepał sobie mojego nicka ... OHYDA! A Ty Cieniu .... Nie jesteś niewidzialna .... przecież rozbieram Cię wzrokiem .... Nie widzisz?

Cieniu - moj wzrok lapczywie ogarnia twoje nagie cialo. Jestes piekna. Dotykam twoich piersi, sutki twardnieja pod moimi palcami. Wydajesz z siebie cichutki jek..

Gość cień wiatru
siedzę przed komputerem, podejdź bezszelestnie, stań za mną, odgarnij moje długie włosy i pocałuj szyjkę... powąchaj jak pachnę.....dla ciebie..

To już przechodzi wszystko! Drugi nick i znów to samo. Jesteś żałosny, kmiotku małomiasteczkowy ... nie potrafisz wytworzyć czegoś samemu?

Wciagam w nozdrza subtelny zapach twojej skory. Delikatnie dotykam ustami szyi, tuz nad miejscem, gdzie laczy sie ona z ramieniem.. Zanurzam nos w twoich wlosach...

Podchodzę do Ciebie .... Od tyłu zapuszczam me dłonie w nieznane ... Opuszkami palców bawię się Twym ciałem .... Czujesz, jak rośnie moja radość .... Kiedy tylko zechcesz, możesz ucieszyć mnie swymi ustami .... Twój zapach onieśmiela ... Chyba jednak coś powiem .... :-)