Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marfiolka

czy warto czekac?

Polecane posty

Gość marfiolka

za 3 miesiace skoncze 22 lata i jestem dziewica. Nie, nie wygladam jak potwor, mam 1,80, jestem szczupla i blond, nie mam problemu z zawieraniem znajomosci z facetami, mam mase kumpli facetow, studiuje w duzym miescie. Ale zaczynam sie czuc jak alien, juz nie mowiac o "chętce" .Nie czekam do slubu, ani na ksiecia z bajki, ale chcialam to zrobic pierwszy raz, jak sie naprawde zakocham, a jakos sie nie sklada. :/ Coraz czesciej mysle o tym, zeby po prostu przespac sie z ktoryms z moich przyjaciol, albo isc na calosc na jakiejs imprezie.co robic?

Gość phiiiiiiiiiiii
facet się ucieszy :). Czekać

Gość askka
Czekać. Ja mam za sobą pierwszy raz, zrobiłam to niedawno, w wieku 23 lat. I nie czuję, żeby coś się szczególnie zmieniło. Seks to nie jest jakaś kosmiczna wiedza tajemna, po osiągnięciu której świat nabiera innego wymiaru ;-)

Gość czekac
Ja radzialbym Ci poczekac. Jezeli sama twierdziz ze chcesz poczekac na milosc to czekaj. jak chcesz wspominac pozniej swoj pierwszy raz?? Ze zrobilas to z kumplem lub gdzies na dyskotece tylko dlatego, ze czułaś się jak alien?? Sama mam prawie 23 lata i jestem dziewica. Ja tez czekam....

Gość oou
jak ty już na forum pytasz, skoro w ogóle się zastanawiasz, skoro wydaje ci się że masz podstawy czuć się wyobcowana, to co ci odpowiedzieć? ty już jesteś stracona i przypuszczalnie stracisz dziewictwo przypadkiem... ale ja bym radziła czekać

ja też radzę oczekac :) tyle wytrzymałas . poczekaj jeszce , w końcu trfi się ten pierwszy ,jedyny ,którego będzieśż z satysfakcją wspominała:P

Gość A co paluchi ci juz nie
wystarczaja ???????? Przezuc sie na elektryczna szczoteczke do zebow i czekaj .....

Czy czekać do ślubu? Niekoniecznie. Ale niech to niebędzie tzw. pierwszy lepszy. To bardzo szczególne przezycie ... nie tylko emocjonalne. Dla wielu kobiet niewłaściwy pierwszy raz jest traumą przez wiele lat ...

Gość Prawiczek...
Ja jestem facetem, mam 27 latek i jestem prawiczkiem, tez postanowiłem poczekać na tą jedyna, być może już ją mam ale z tym jeszcze poczekam, pewnie mnie wysmiejecie albo pojedziecie po mnie za to ale tak mam.