Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sesja 090909

Niedługo sesja!! Trzeba się wzmocnić!! Tylko czym??

Polecane posty

Gość sesja 090909

j. w.

Gość margeuritte
ja polecam plus IQ activ taki w zielonym opakowaniu naprawde dziala i czuje sie kopa :).

Gość margeuritte
tak w aptece, to sie nazywa dokladnie pluss active na koncetracje i pamiec. tylko nie radze pic wiecej niz 2 dziennie bo potem strasznie serce wali , to ma kofeine.

Gość hihihiiiiii
tussipect + kawa + tabletka aspiryny ------------> kop gwarantowany.

Gość sesja 090909

odnośni hihihi: tussipec w odpowiednio wypitej ilości daje takiego kopa jak amfetamina (to syrop na kaszel) ;P

Gość sesja 090909
syropek kiedyś próbowałam i nie polecam :P mogą wystąpić nieporządane skutki uboczne :P :O

Gość gojhtpojodjd
a może lecytyna, magnez, miłorząb japoński, żeń-szeń zielona herabta a i słynny napój z imbirem??? oczywiście nei wszystko naraz lecytyna wspomaga koncentrację magnez ogólnie poprawia funkcjonowanie organizmu, np zmniejsza lekko nerwowość żeń-szeń i zielona herata pobudzaja bez kofeiny napój z imbirem-łyżeczka świeżego startego korzenia imbiru zalać wodą taką około 70 C, dodać 2 łyżeczki miodu i wypić-pobudza, świetne przy przęziębieniu na rozgrzanie A to co piszecie to tylko kofeina, kofeina... można dostać zawału po takich mieszankach

Gość gojhtpojodjd
a i jwszcze można wzmocnić się preparatem multiwiataminowym np Vigor complet, skład dosyc podobny do Centrum a cena dużo niższa Ale widzę że studentów mao obchodza takie sposoby tylko kofeina... hihi no coz jeszcze pamiętam czasy bycia studentką, ale...

Gość bodymax jest dobry

Gość słomkowy kapelusz
a moze troche ruchu na powietrzu w przerwach między nauką?

Gość ewulec
Buerlecithin vita w drażtkach stawia na nogi sprawdzałam i bardzo polecam zwieksza wydajność naszych szarych komórek sprawdz sobie opis tego specyfiku w necie pozdrawiam

Gość sesja 090909
ruch na powietrzu odpada- z braku wolnego czasu :O

och, wy macie sesję, a ja obsesyjnie uczę się do matury :( magnez z wit b6 łykałam miesiąc i koncentracja mi sie poprawiła :) gojhtpojodjd - dzięki za Twoje rady, ja na pewno ich spróbuję!

Gość fhhythyyy
uwaga-guarana to kofeina

Gość może po prostu zamiast
przed kompem usiąść nad książkami>????:O

-zielona herbata -dużo ruchu(jakies ćwiczenia dające wycisk-w międzyczasie -orzechy -duuużo snu(8h)

Mandylia, zgodzę się że zielona herbata i sen, ale dużo ruchu w czasie nauki, zwłaszcza ćwiczenia dajace wycisk odpadają bezwzględnie. Wiele osób tak ma, nie tylko ja że po siłowni kiedy dam sobie wycisk wracam do domu i ...padam,jestem okropnie śpiaca i o nauce nie ma w ogóle mowy. Z resztą to normalne bo organizm jest zmęczony,a dodatkowym wysiłkiem umysłowym tylko mu dokopiesz. Także szczerze niepolecam. Sama teraz kiedy mam sporo nauki ograniczyłam ćwiczenia, za to częściej wychodzę na spacery,nawet krótkie z psem. Kupiłam tez plusz aktiv bo jakoś kawa na mnie nie działa, poza tym ma witaminy.

Gość benny hill
polecam bodymax plus. ma dodatkowa dawke magnezu i żeń szeń. dodaje energii i naprawde dziala. nie bylam tak zmeczona jak zawsze, ogolnie lepiej sie czulam. tylko trzeba brac z jakis miesiac zeby byly efekty:)

Gość ttetedd
kiedys brałąm drożdze na wypadanie włosów a one dodatkowo wzmacniają organizm, dzieki nim i wyspaniu się anie zarywaniu nocy to była lekka sesja. Tylko z drożdżami trzeba uważać, nie każdy może