Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona a chcąca

Jak się robi loda?

Polecane posty

Gość niedoświadczona a chcąca

Doradźcie mi, od czego zacząć?

Poszukaj w archiwum drogie dziewczę...........?

Gość mam tak samo
jak zwykle ludzie na kafeterii sluza pomoca :-O Moze ja sprobuje cos Ci podpowiedziec, chociaz sama nie mam jakiegos ogromnego doswiadczenia, ale za to rozumiem Ciebie dokonale bo tez sie kiedys nad tym zastanawialam :) Ja na poczatku lize mojego faceta po brzuchu, pozniej powoli zjezdzam coraz nizej. chwilke lize go bardzo blisko penisa, po jadrach itd. pozniej biore go w dlon i lize od dolu do gory, glowke etc. Dopiero wtedy biore calego do buzi i jade ustami w gore i w dol. Kiedy sie troche zmecze wyjmuje go i znowu lize pracie, glowke, jadra. Kiedy mam go w buzi to rekami tez dotykam wrazliwych okolic, moj facet szczegolnie lubi kiedy smyram go pod jadrami. Weiesz, to tylko wyglada na straszne, zdasz sie na intuicje i bedzie okej :) Powodzenia

Gość Burtek
mam tak samo jak zwykle ludzie na kafeterii sluza pomoca Moze ja sprobuje cos Ci podpowiedziec, chociaz sama nie mam jakiegos ogromnego doswiadczenia, ale za to rozumiem Ciebie dokonale bo tez sie kiedys nad tym zastanawialam Ja na poczatku lize mojego faceta po brzuchu, pozniej powoli zjezdzam coraz nizej. chwilke lize go bardzo blisko penisa, po jadrach itd. pozniej biore go w dlon i lize od dolu do gory, glowke etc. Dopiero wtedy biore calego do buzi i jade ustami w gore i w dol. Kiedy sie troche zmecze wyjmuje go i znowu lize pracie, glowke, jadra. Kiedy mam go w buzi to rekami tez dotykam wrazliwych okolic, moj facet szczegolnie lubi kiedy smyram go pod jadrami. Weiesz, to tylko wyglada na straszne, zdasz sie na intuicje i bedzie okej Powodzenia A zrobisz mi tak bardzo podniecające .. co byś chciała za zrobienie takiego czegoś ????

Gość mam tak samo
Burtek - ja tu tylko doradzam :)

Gość Burtek
mam tak samo Burtek - ja tu tylko doradzam OD rad do praktyki niewiele seksownie to napisałaś :)

Gość mam tak samo
Alez ja praktykuje, ale niestety nie kazdy moze dostapic takiego zaszczytu :D

Gość Burtek
am tak samo Alez ja praktykuje, ale niestety nie kazdy moze dostapic takiego zaszczytu A co trzeba mieć by dostąpić takiego zaczytu :)) Bo to cio napisałaś to mnie kręci moja droga:)

Gość mam tak samo
trzeba byc moim facetem bo z obcymi mama nie pozwala sie zadawac :) a jak Cie kreci to wydrukuj przepis i szukaj po ulicy dziewczyn ktore sie na Ciebie skusza :)

Gość Burtek
mam tak samo trzeba byc moim facetem A co trzeba zrobić żeby być twoim facetem ?? ALE JA NIECHCE amatorki tylko tworzycielke tego pieknego przepisu ahhh :)){kwiatuszek]

Gość mam tak samo
Teraz to juz troszke za pozno, bo takowego juz posiadam :)

Gość Burtek
mam tak samo Teraz to juz troszke za pozno, bo takowego juz posiadam W życiu się wszystko zmienia ? Zadna koleżanka mi taknie zrobi bo raz nie umie , i nie jest taka .... a niemam takich koleżanek :((( Smutno mi ja też tak chce ...

Gość Burtek
Gdzie w okolicach Warszawy można spotkac takie kobietki mam tak samo co tak umieją ???? :))

Gość mam tak samo
Fakt, zmienia sie ale ja narazie wcale nie pragne zmian :) Kolezanka moze nie, ale dziewczyna?

Gość mam tak samo
tego to nie wiem bo mieszkam daleko od Warszawy

Gość Burtek
Poznałem jedną inteligentą dziewczynke przez net ale to za mało .......przytulanie a do takiego stadium to bym musiał z 3 lata czekać :((((((((

Gość mam tak samo
to moze znajdz starsza i doswiadczona a juz najlepiej niewyzyta :)

Gość Burtek
mam tak samo to moze znajdz starsza i doswiadczona a juz najlepiej niewyzyta A jaka to starsza i posiadająca takie umiejętności seksualnejak ty jak myslisz ile musi mieć lata tak kobietka >?? Zeby umiała chociarz 3/4 co ty tak napisałaś ??

Gość mam tak samo
ja mam niecale 20 a statystyk nie prowadze :)

Gość niniuasia
3 lata!!!!!!!!!!!!!to sory ale chyba zakonnice poznałes

Gość Burtek
niniuasia 3 lata!!!!!!!!!!!!!to sory ale chyba zakonnice poznałes To była strasznie intligenta kobieta i niewiemczy wogóle by się zgodziła na takie zabawy??? A ile by trzeba było czekać np niniuasia u ciebie jakbysmi byli teoretycznie parą ?? Na takie igraszki seksualne ???

Gość niniuasia
nie wiem jakim jestes facetem i co bym czuła wzgledem ciebie,ale ja takie igraszki traktuje jak urozmaicenie seksu,nic nadzwyczajnego a jakie przyjemne..:)

Gość niniuasia
teraz doczytałam,to co myslisz ze inteligentne kobiety nie korzystaja z takich darow od losu???

Gość mam tak samo
sugereujesz ze jak dziewczyna robi loda to nie jest inteligentna? troche powagi :) chyba wlasnie jest bo wie co dobre i dla niej i dla faceta :)

Gość niniuasia
mam tak samo 100%racji,wszystko jest dla ludzi a kazdy rodzaj seksu to normalny rozdzial w zyciu

Gość mam tak samo
Wlasnie, wszystkiego trzeba sprobowac :) nie zyjemy w sredniowieczu i nie mam zamiaru cale zycie kochac sie po bozemu :)

Gość Burtek
mam tak samo sugereujesz ze jak dziewczyna robi loda to nie jest inteligentna? troche powagi chyba wlasnie jest bo wie co dobre i dla niej i dla faceta No nie tylko ta dziewczyna co ją poznałem to jak się pytałem co mysli o tego typu forach powiedziała że do nie dla niej ...a takie zabawy to że nie iteligente to niewiem bo są takie kobiety co robią tak i lubią .. a sa takie co mówią że to jest złe i poniżej ich godności .. A jeśli są parą to chyba nie... sam niewiem .. ale jakbym tak chciał mniam mniam..