Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna.....

wstydze sie tego

Polecane posty

Gość smutna.....

mam pewien problem dotyczacy sutkow, problem ten polega na tym ze ja tych sutkow nie mam :( z tego powodu wstydze sie rozebrac przed facetem, pytalam sie lekarza o to, ale on powiedzial mi ze u niektorych kobiet sutki moga sie wyksztalcic dopiero w okresie ciazy. wszystkie moje kolezanki nie maja tego problemu co ja, wiec wyglada na to ze tych kobiet jest bardzo malo :( czy ktoras z dziewczym ma podobny problem do mojego, czy tylko ja jestem takim dziwolagiem? jesli znacie takie przypadki to prosze napiszcie mi czy mozna to jakos wyleczyc? dodam ze biore tabl. anty i one nic nie zadzialaly :(

Gość hgfds
moze poprostu masz wklesle sutki? nie ma co sie artwic wiele dziewczyn tak ma

Gość indianka.
hm. chyba wiem o czym mowisz. ja tez tak mam. nie... staja mi sutki.. ni wiem jak to napisac. o to ci chodzi? a do tego mam bardzo jasna karnacje i brodawki i sutki lekko rozowe wyglada to okropnie, nie gadalam o tym z lekarzem jeszcze

Gość smutna.....
mi nie staja sutki, bo ich nie mam :(, moze zeczywiscie sa wklesle...ale widze ze nie ja jedna mam taki problem

Gość indianka.
nie tylko Ty... mi tez to przeszkadza. trzeba je b. dlugo stumulowac zeby sie powiekszyly... On bierze to do siebie ze nie umie... a wina w moich sutkach.. ile masz lat?

Gość smutna.....
u mnie nawet smarowanie nic nie daje :( ich poprostu nie ma mam 24 lata

Gość indianka.
ja mam 23.. ale naprawde trzeba sie postarac zeby na chwile (podkreslam CHWILECZKE) staly sie wieksze. a czym je smarujesz? co Ci gin powiedzial? ja musze z moim pogadac:( nie chce zeby On bral to do siebie- to moj najwiekszy chyba problem... :(

Gość smutna.....
niczym nie smaruje, chodzilo mi o masowanie, ale to odpada. lekarz powiedzial mi zeby sie nie przejmowac za bardzo, bo prawdopodobnie one sie wyksztalca jak bede w ciazy (wiecej hormonow) ehhhh :(

Gość indianka.
coz poradzic.. trzeba zaciazyc:) ja tez musze:) zartuje oczywiscie. przypadlosc nie jest mila:( trudno. taka nasza uroda:(

Gość indianka.
ale wiesz... zdrigiej strony nie chcialabym takich ogromnych miec...

Gość smutna.....
ogromnych nie, ale chociaz zeby cos malutkiego sterczalo....

Gość aanusiaa
może skonsultuj się z innym lekarzem, bynajmniej ja bym tak zrobiła

Gość indianka.
eh... wyskocza nam kiedys... u mnie co prawda ciut wieksze sa ale tylko wtedy, gdy On sie nimi bawi i bawi i bawi.. inaczej nie ma szans.. moge miec najarzdiej kosmate myli i NIC

Gość smutna.....
do aanusia: a myslisz ze to da sie jakos "wyleczyc"? inny lekarz moze cos na to poradzic?

Gość indianka.
ja ogadam z moja. juz niedlugo sie o niej wybieram. moze rzeczywiscie da sie cos z naszymi piersiami zrobic:)

Gość aanusiaa
Nie wiem. Ale niestety ignorancja dotyczy również środowiska lekarskiego i nie masz gwarancji, iż owa zgoła niepocieszająca cię diagnioza była na100% trafną.

Gość smutna.....
to koniecznie napisz co powiedziala. moze faktycznie da to sie jakos "naprawic" ;)

Gość indianka.
to zagladaj czasem tutaj:)

Gość new_one
a ja mam dość duże i takie że nie odstają, dopiero jak się je pomasuje to odstają, są takie spuchnięte cały czas, jakbym była niedojrzała, a mam 23 lata!!

Dziewczyny, mam nadzieję, że to marudzenie na temat swojej urody przejdzie Wam kiedyś. Czytanie o waszych \"wstydliwych\" problemach zaczyna być męczące. Lepiej polubcie to co macie, albo dla uspokojenia swojego ego zafundujcie sobie operację plastyczną. 🖐️

Gość indianka.
widac ze zaklopotka nie ma takiego klopotu:( mowil slepy o kolorach...

Mam dokładnie tak samo. Wyglądają obrzydliwie, do tego piersi duże B/małe C (wolałabym mieć małe B)... Tutaj nie chodzi o jakąś manię - to wygląda po prostu nieestetycznie i aseksualnie. :(

Gość indianka.
eh.. myslalam ze problem dotyczy tylko mnie a tu prosze!! michalina89 gadalas z gienkiem?

Gość smutna.....
do zakłopotana: widzisz Ty wcale nie rozumiesz naszego problemu, nie chodzi o to ze my marudzimy ze cos mi sie nie podoba w mojej urodzie. tu bardziej chodzi o estetyke, oraz takze o zdrowie, ja sie martwie troszeczke z tym moge miec pozniej jakies problemy, brak sutkow, nie uwazasz ze to jest troche dziwne?? jesli mi sie one nie wyksztalca, to jak bede w przyszlosci karmila swoje dziecko?no ale coz kazdy ma wlasne problemy :(

Gość Kia23
Nie ma sie co martwic jesli chodzi o karmienie maluszka. Moze byc Ci troszke ciezej, ale nie jest to wielki problem :*

Gość smutna2....
hej smutna...buzial dla Ciebie,moj gin powiedział,ze malo lasek tak ma chociaz ma 12 lat praktyki to mial takie 3 i tez mi mowil ze moga sie uksztaltowac dopiero w czasie ciazy...nie stresuj sie,piersi sa tak samo wrazliwe i dalej pelnia funkcje erogenna,pomimo tego ze utarlo sie ze sutki sa ich najwazniejszym punktem. Mi to przestalo przeszkadzac od kiedy moj chlopak stwierdzil,ze to nawet fajnie ze sie roznie :) a po za tym jak sie pierwszy raz kochalismy to nawet nie zwrocil uwagi bo mowil ze nie o to przeciez w tym chodzi:*

Gość podnoszew gore
czy jeszcze ktos ma taki problem?

Gość trybik
mm mozecie opisac dokladniej jak to wyglada? jakos nie umiem sobie wyobrazic o co chodzi? ja mam normalne brodawki i tez nic mi nie wystaje, chyba ze jest zimno, to sie wtedy kurcza i twardnieja