Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutnaaa

no i on milczy juz 2 tydzien....

Polecane posty

Gość bardzo smutnaaa

prosze o jakies dobre, mocne teksty aby mnie odwiesc od dzownienia do niego:(

Gość Chcesz się potem
poczuć jak ostatnia kretynka i żałować, ze zadzwoniłaś, to dzwoń. :O

Gość MMargeritha
hmm....w mocnych tekstach nie jestem dobra ale sprobuj w sobie wywolac zlosc na niego. Dwa tygodnie i nie ma czasu sie skontaktowac? to nie, przeciez wcale nie tesknisz! ;)

Gość Facet po prostu ma
Cie w dupie

Gość bardzo smutnaaa
to ze ma mnie w dupie to wiem- nie nowosc, logiczne ze jak 2 tyg milczy to nic nie czuje ale potrzebuje wparcia bo zaraz zadzwonie:(

tak samo Ty mozesz zadzwonic do niego, jak on do Ciebie. Taka sama droga przeciez:) olej go bo pozniej poczujesz sie ponizona... a moze cos mu sie stalo? moze niekoniecznie celowo sie nie odzywa?

Gość Facet po prostu ma
to chyba wystarczajacy powod zeby nie robic z siebie idiotki

Gość bardzo smutnaaa
pewnie sie odezwie jak bedzie sie nudzil:(

Gość MMargeritha
ale poklociliscie sie? czy co? moj sie nie odzywal dwa tygodnie raz, strzelilam focha, pomoglo ale teraz mnie zostawil. Bo to "nie jest to". Zaluje tylko, ze mu pokazalam, ze mi zalezy. Nie popelniaj mojego bledu!

Gość bardzo smutnaaa
to moj byly facet:( sam nie wiedzial czego chcial ... zerwal a potem takie olewki:( ja pokazalam ze mi zalezy( az z abardzo) i mnie olal jak widzicie

Gość Hahahahahhaha
MMargeritha ..jakbym czytala o sobie samej:):):)

Gość Facet po prostu ma
dzwoniac do niego to dopiero bedzie max ponizenie

Gość nie przejmuj się byłym
zostaw go i zacznij dbać o siebie. nie dzwoń do niego bo to nic nie da. skoro skończył daj mu spokój.

Gość bardzo smutnaaa
po prostu poczul ze mnie juz zdobyl na maksa i mysli ze placze z anim teraz:(

Gość MMargeritha
cos ci powiem. Dalysmy ciala obydwie jak widze. Ale sluchaj, nie ma tego zlego itd. Oni zawsze wracaja, po pewnym czasie doceniaja co stracili....wtedy ty pokazesz mu drzwi. On nie bedzie milczal w nieskonczonosc a kiedy w koncu sie zdecyduje odezwac ty mu kazesz sie wypchac sianem. jak chcesz to mozemy razem sie jakos podbudowywac, mi tez zle...

Gość Hahahahahhaha
nie zawracaj sobie glowy nim.Wiem na poczatku jest ciezko, ale z kazdym dniem bedzie Ci coraz lzej

Gość Facet po prostu ma
jesli juz raz Cie olal to oleje jeszcze bardziej jesli bedziesz pokazywac ze faktycznie po nim placzesz

Gość MMargeritha
hahahahahaa i jak sobie radzisz? bo ja sobie nie radze chociaz i tak lepiej jest teraz niz wczoraj

Gość bardzo smutnaaa
chetnie popisze z Wami. Margritha a ile czasu byliscie razem? ja zrobilam ten blad ze jak on zaczal sie oddalac ja zaczelam walczyc az za bardzo

Gość bardzo smutnaaa
a sadzicie ze zawsze jest czas na zachowanie honoru? nawet jak popelnilam kilka bledow( narzucanie sie, dzwonienie) mozna cos uratowac>? znaczy sie, nie uratowac zwiazek ale pokazac mu ze bez niego tez zyje?

Gość ....lll.llll.ll.
ja ci kurwa zaraz zadzwonie

Gość bardzo smutnaaa
a my 2 lata....

Gość MMargeritha
wiesz, ja tak zrobilam poprzednio. Bylam 9 lat z facetem, jak mnie zostawil to sie zalamalam. Tez prosilam...az sie wscieklam. Powiedzialam sobie, ze nie bedzie mi wiecej marnowal zycia. I zaczelo sie szalenstwo. nowe ciuchy, fryzjer, kosmetyczka, imprezy co noc...i po prostu przestalam o nim myslec, zaczelam zyc dla siebie. Pomoglo a jego wiem, ze trafilo na miejscu ;) szkoda, ze teraz po 3 miesiacach rycze bardziej niz po tamtych 9 latach....

Gość Hahahahahhaha
jak sobie radze?? juz jest Ok...To bylo przed swietami. Bylam tak zaangazowana, ze jak dotarlo do mnie ze to koniec to wyladowalam w szpitalu...Smieszne- prawda? Wtedy cierpialam najbardziej ! Swiat dla mnie nie istniał, moglam wtedy umrzec. I to byl jeden dzien, kiedy tak bardzo cierpialam z jego powodu. Z kazdym dniem przekonuje sie jaki to z niego byl palant. Zaczynaja mi pasowac wszystkei elementy ukladanki, wychodza jego klamstwa na jaw...Az wstyd mi samej przed soba ze bylam taka głupia za nim...Wywalilam wszystkie jego smsy z komorki, zdjecia , wszystko co bylo z nim zwiazne.Moze malo czasu minelo, ale juz prawie zapomnialam!. Tez mi powiedzial..ba..napisal na gg,bo nawet nie mial odwagi sie ze mna spotkac..ze to nie to , ze mnie nie kocha..i co najwazniejsze...przypiełam go do muru..inaczej pewnie by i tego nie zrobił!

Gość nie przejmuj się byłym
dziewczyny nie zaczynajcie ponownie z byłymi nawet jeśli oni tego chcą. oni naprawdę nie znają uczuć. to przykre, że trafiłyście na wybrakowane egzemplarze ale wiem na pewno, że znajdziecie wartościowych facetów kiedyś.

Gość bardzo smutnaaa
ehhh jak tu zyc jak sie tak teskni...

Gość MMargeritha
hahahahahha, ja mialam to samo...........! no fuck, zszokowalas mnie! ja tyez go przypielam do muru, tez mi napisal na gg bo nie mial odwagi w oczy.....a ja siedze i sobie wyrzucam, ze moglam mu dac czas!

Gość Hahahahahhaha
ja sie nie przejmuje, raczej ciesze, ze juz z nim nie jestem. Tylko dlaczgeo czasem jak nam tak bardzo na tych palantach zalezy, nie widzimy tego jacy oni na prawde sa? Pewnie ze znajdziemy fajnych i wartosciwoych facetów...przeciez fajne z nas Babki. Bardzo smutna..znajdz sobie jakies zajecie, bys przestala myslec o nim. Gdyby mu na Tobie zalezalo, odezwalby sie juz dawno.Ale najwyrazniej poszukal sobie "lepszy" model( i bez urazy tutaj) albo jest po prostu głupi. Wychodz z przyjaciolmi, zainwestuj w siebie( to tez pomaga i wprawia w dobry nastroj..czyli zakupy, nowa fryzura itp), znjadz sobie jakiekolwiek zajecie, byle by nie myslec:)

Gość bardzo smutnaaa
dziewczynku u mnie lepiej, bo mocno przyparlam go do muru a on nadal twierdzil ze mnie kocha !!!!!!!!!!