Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniejsza z tym kto

Cholera... To chyba jakaś bzdura że palenia postarza cere

Polecane posty

Gość mniejsza z tym kto

Dziewczyna mojego brata jest starsza ode mnie o rok. Codziennie nakłada sobie grubą warstwę tapety i ćmi jak lokomotywa paczkę papierosów dziennie. I wygląda wręcz młodziej ode mnie. A jak ją kiedyś zobaczyłam bez makijażu to wyglądała jeszcze młodziej i wiem że tu nie chodzi o tym urody bo ona bynajmniej nie ma dziedzięcej twarzy. Wygląda na normalną kobiete tylko że zero zmarszczek nawet mimicznych, a ja nie palę od chyba 3 lat a nawet jak paliłam dawno temu to tylko po 2-3 papierosy dziennie i niespecjalna ta moja cera, poszarzała, przyniszczona, bardzo widoczne bruzdy tzn. zmarszczki mimiczne. Chyba zacznę palić bo wodzę że nijak się to ma do stanu cery.

Gość gupia koza
:D :D :D :D

Gość mniejsza z tym kto
sorry za błędy. Tam niżej to miałam napisać: "wiem że tu nie chodzi o tyP urody bo ona bynajmniej nie ma dzieCIęcej twarzy." A tak żeby było jaśniej to ja kilka miesięcy temu skończyłam 26 lat, a ona ma 27.

Gość gupia koza
To zalezy od cery a nie od fajek. Mam tak samo jak Ty i wiem ze na MOJA maja straszny wpływ :D :D :D A kolezanka mlodsza o rok wyglada na 12 lat. Dodam ze pale 2-3 dziennie a ona wypala ponad paczke od 4 lat i dodatkowo nigdy nie miala pryszczy. Geny kochaniutka. Pal sobie to za 5 lat bedziesz wygladac na 40.

Gość mniejsza z tym kto
hehe pewnie i racja. A te bruzdy mimiczne to na bank mam po ojcu. On ma 53 lata i ma tak ogromne krechy na twarzy że już widzę co mnie czeka za 30 lat :O

Gość jak bedziesz tak palic
to za 30 lat bedzie Ci sie trumna rozkladac chyba ze preferujesz urny.

geny mają największy wpływ na nasz wygląd, dopiero później nawyki, środowisko... moja mama paliła przez 20 lat, a wygląda na 10 lat mniej niż ma.

Gość tekst z cyklu
"mój dziadek palił paczke dziennie i dożył 100 lat w zdrowiu, czyli papierosy nie szkodzą" :o

Gość zobaczysz jak bedziesz starsza
to zaczyna tragicznie wygladac od 40 mniej wiecej - zawsze bezblednie poznam, ktora kobieta pali, nie ma cudow. Cera sie robi szara i gruba, podobna jak u pijaka, cos takiego meskiego i w dodatku chamskiego w twarzy. W dodatku gruby glos,zóltawe zeby no i caly czlowiek smierdzi jak popielniczka.Im pozniej, tym gorzej.Oczywiscie zdarzaja sie wyjatki obdarzone z natury idealna cera, ale to naprawde wyjatki