Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samajuzniewiem

Zmiana kierunku studiow.

Polecane posty

Gość samajuzniewiem

jestem na 1 roku pedagogiki specjalnosc edu. wczesnoszkolna z j. angielskim. to byl blad. na polowie zajec zastanawiam sie PO CO MI TO? CO JA TU ROBIE?! zero zainteresowania, kierunek beznadziejny, wykjladowcy co niektorzy koszmarni, ogolem cale zarzadzanie i dzialanie uczelni to istny balagan i porazka. chcialabym rzucic to po 1 roku i sprobowac cos z marketingiem.. moze ubezpiecxzenia? nie wiem ale w tym co jest obecnie sie nie widze.. boje sie reakcji rodzicow choc juz im wspominalam ze chce zrezygnowac, niby dali mi wybor bo to moje zycie ale przeciez lozyli na nie finansowo przez rok i pewnie beda pretensje.. ale z 2 strony robic cos w zyciu czego sie nie lubi i meczyc sie kolejne 4 (minimum) lat a potem zmnienic to tez chyba nierozsadne.. jak myslicie?

hey! ja jestem na2 roku zarządzania i marketingu i tez powiem że maam myśli aby zmienić ten kierunek, również wydawało mi się że to wszystko będzie inaczej wyglądało. zajęcia w90% są nudne i nie ma punktu zaczepienia. jednak troche mam już za soba i szkoda tych wóch lat. od następnego roku zaczynam drugi kierunek i będe ciągnać dwa na raz. śpróbuj i Ty może nie bedzie tak zle. pozdrawiam:) 🌻

Zmieniłam po roku Zarządzanie i marketing na Politologię i to była świetna decyzja. Uczę sie tego co mnie interesuje a nie w kołko o tych samych bzdurach. Nie bój sie zmiany-warto:-)

Cześć.Ja też mam podobny problem związany z reakcją rodziców.Obecnie studiuje w Wawie prawo na UW.Ale niestety płatnie i to jest ogromny minus.Niby chodzimy na zajęcia z tymi co są na dziennych,ale jak przychodzi kolokwium to nas wogóle nie pilnują a ich tak.Widać, że chodzi o to \"a niech zdają bo kolejny ich rok tutaj to kolejne 8 tys/os\" Nie chcę tak studiować!Nic od nas nie wymagają!Chcę zmienić studia na prawo na oddziale warszawskim KUL-u lub UJ.Ale moi rodzice jak coś zasugerowałam bulwers ,że kombinuję,że stracę rok,że nie po to dawali mi tyle kasy żebym się wycofała...Aż się boję ich reacji potem bo poważnie myślę o zmainie...

POl-świetna:-) jak lubisz gistorie socjologię i poltykę:-) Wiesz ja zmieniłam państwową uczelnią na prywatną.Na szczęście pieniądze nie były problem.Choć rodzice zachwycenia na początku nie byli, ale teraz tak samo uważają ,ze dobrze zrobiłam.

Gość samajuzniewiem
czyli uwazacie ze skoro mnie to nie interesuje to warto zmienic? napomknelam cos tacie, myslalam ze bedzie krzyk i pretensje, a on najspokojniej w swiecie porozmawial, wysluchal, na koniec stwierdzil ze ten rok mam na przemyslenia, ze on wolalby zebym zostala ale to moje zycie moja decyzja, wiem ze bardzo marzy mu sie by corka byla nauczycielka ale ja im dluzej jestem na mojej iczelni tym mniej mi sie tam podoba.. chytba rzuce to po roku ale ciezko u nas z kasa i wstyd mi ze bylam tak niezdecydowana gdyt trzeba bylo wybierac za co doslownie wysoka cene placa moi rodzice.