Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laci

Tabletki a dni płodne?!!?!?

Polecane posty

Gość Laci

hej jestem przy 10tej tabletce drugiego opakowania cilestu i w czasie kiedy normalnie powinnam miec dni płodne one wystapiły i trwaja do dzisiaj a przeciez tabletki sa po to aby ich nie było..Pawda?!?!?!nie wiem co jest grane nie opuściłam zadnej tabletki zawsze biore je o regularnej porze... czy moze one nie działaja na mnie.. czy moze mój organzm musi sie bardziej przyzwyczaić i mimio ze nie produkuje jajeczka dni płodne jeszcze sa!??!!?Prosze pomóżcie bo nie wiem co jest grane!!!jesem zabezpieczona czy nie???

Gość Laci
Proszę pomóżcie!!!!!!!!

dziewczyno jakie dni plodne..... :o juz nie mam cierpliowsci?! jakie znalazłas ich objawy u siebie, hę? nie masz dni płodnych, jesteś niepłodna od pierwszej tabletki dziewczyno!!

Gość Laci
wydobywa sie u mnie taki sam biały śluz jak przy dniach płodnych!!wiec co to moze być??i

śłuz przy braniu tabletek to normalna sprawa... do tego jest inny bo zagęszczony, aby stanowić także barierę dla plemników. Niektóre dziewczyny mają go bardzo duże a inne narzekają na jego brak - co tez nie ułatwia zycia. Wiec się ciesz i nie dosuzkuj objawów dni płodnych bo to jakaś paranoja. Jesteś zabezpieczona w pełni. Pamiiętaj - biorąc regularnie tabletki nie masz owulacji... Ehhhh...

Gość Laci
do Gosssienka: Dziekuje Ci bardzo!!!!!!!!już jestem spokojna.. poprostu zmartwiłam sie bo pierwszy raz biore tabletki