Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie no nie

jeśli możecie, pomóżcie mi, proszę

Polecane posty

Szokujące odkrycie: w brzuchu mężczyzny chirurdzy odnaleźli pasożytniczego bliźniaka, który w sposób ekspansywny rozszerzał swoje wpływy na obszarze ciała nosiciela. Uwaga: mocne ujęcia! http://www.smog.pl/wideo/781/mężczyzna_w_ciąży/ na pewno wielu z Was już widziało ten filmik i czytało wówczas ten artykuł... Jeśli macie artykuły (ale nie filmiki, chopdzi mi o tekst pisany raczej) o podobnych przypadkach, proszę o linki. Jest mi to potrzebne. Proszę o pomoc. Chodzi o przypadki kiedy brat lub siostra blixniacza rozwija się pasożytniczo w ciele swojego brata/siostry.

Gość ueueuu
czytałam ksiązke w której była taka sytuacja. Tytułu nie pamiętam ale była to powiesc Kinga.

Gość hhhh
ta ksiazka to "Mroczna Polowa".Ale tam jest to opisane raczej typowo jako science fiction.Ten blizniak jakby powstal z martwych i z wyobrazni glowego bohatera.

Gość hhhh
"lowcy snow" nie czytalam,ale podobny temat jest wlasnie w "Mrocznej polowie".Tylko ze tam blizniak zostal wyciety z mozgu nosiciela a nie brzucha.

Gość hhhh
podobno kiedys pewna kobieta wchlonela cale swoje rodzenstwo i miala ich wlosy w roznych czesciach ciala.Okropienstwo