Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gugis777

Czym kierowaliście sie wybierając date ślubu???

Polecane posty

Gość agaaaaaa
Ja ma 21.07.07 i dziwi mnie wypowiedz tej dziewczyny co ma niby 20.07.2007 no chyba ze bierze slub w piatek. Po drugie to w dzisiejszych czasach jesli ktos decyduje sie na wieksze wesele to data jest uzalezniona od wolnej sali,.zespołu itp, rzadko sie zdarza zweby w wybranym przez nas terminie wszystko co chcemy było wolne,chyba ze planujemy slub z grubo ponad 1,5 rocznym wyprzedzeniem,a i to w niektórych miesiacach jest za pózno. W ostatnim czasie wielu znajomych sie pobierało ja zreszta tez palnuje to widze jak to jest.

Gość cocococ
wrzesien:)

Gość kaaaaaaaaaa
my mamy ślub w jedyny wolny dzień ktory pozostał na ten rok na sali która nam sie podobała czyli data 08.04.2007 a ustalalismy date w lipcu 2006 tak więc to był wybór losu w ktory to dzień bedzie ślub a nie nasz :-)

Gość gugis777
up

Gość wrześniówka2007
Ja policzyłam kiedy nie będę mieć okresu :) "najbezpieczniej" wyszło 08.09.2007 choć wolałabym 15.09.2007, bo to by było akurat 7,5 roku w związku :)

Gość wrzesien
my mielismy brac slub we wrzesniu, bo nasi rodzice brali slub tego samego dnia (tylko innego roku) i akurat w tym roku tez ten dzien wypada w sobote. Ale sie rozstalismy, wiec nic z tego...

Gość Wirka
19.05.07 miało być 12.05 bo to moje urodziny i rocznica naszego poznania, ale siostra mojego ukochanego nie mogłaby przyjechać a bardzo chcieliśmy żeby była z nami w tym dniu:)

Gość wróżka z krainy Rupieci
chciałam miec z R i najszybciej jak można w danym roku:D i uda się

Gość porcelanka
14.02.2004 - ta data mówi sama za siebie - walentynki czas miłości i nasz ślub hmmmmm

Gość UPPPPPPPPPPPPP

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

A ja własnie słyszałam że 777 przynosi pecha, bo same kosy. U mnei o dacie zdecydował lokal bo w sierpniu ubiegłego roku były tylko dwa wolne terminy i decyzja musiała być szybka. Naprawdę myslicie że data slubu zapewni Wam szczeście i szacunek Małżonka/i ??? Momentami żenujące...

Wrzesień ponieważ nie jest już tak gorąco, a pogoda jest pewna (odkąd pamiętam wrzesień jeszcze nie zawiódł) 16- bo właśnie od tego dnia jesteśmy razem :) z mężem (16.II) i złożyło się, że była to sobota. I tak wyszedł 16. wrześnień 2006r.🌻

Zapomniałam dodać, tak się szczęśliwie złożyło że wszyscy mieli wolne terminy na tą datę tzn zespół, fotograf, kamera.... itp