Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdewrty

smieszne wypowiedzi podczas lekcji

Polecane posty

Gość asdewrty

Gość czyje
? bo jesli uczniów to raczej nalezałoby rozpatrywac je w kategorii idiotyczne

Gość np cos takiego
"moge nosić fartuszek jak mi go Giertych bedzie prał"

Gość asdewrty
kazdego

Gość hejkum
na lekcji jęz francuskiego uczennica uparcie twierdziła że ser po francusku to "syr"

Gość ja pamietam
mialam 12 moze 13 lat i pani od biologii przepytywala jednego ucznia. mialo byc cos z rezerwatami. wiec cala klasa podpowiada mu: "rezerwaty, rezerwaty..." a on po chwili milczenia wypalil "prezerwatywy" ale sie wszyscy smiali, lacznie z pania

Gość kaaaamaaa
Oto próbki możliwości moich uczniów: - komentarz uczniów po ufarbowaniu przeze mnie włosów na rudo: ,,Booooże, od czego tak pani włosy zardzewiały?" - Po kolejnej zmianie koloru: jeden z uczniów :,,o. balejaż ma pani na włosach! jego kolega: ,,a ty na zębach !" - Chcesz poprawić jedynkę? ,,wolalbym przeprawić" - Dawno nie było klasówki. Eee, a co to za niemoralna propozycja? - Zrobiłeś notatkę? ,,Częściowo". Częściowo też zdasz maturę. - Nasza klasa ma jedną zasadę. Ciekawe jaką? Nie ma zasad! - Jutro nas nie ma. Dlaczego? Bo żyjemy na luzie... - Po czym poznałeś, że to rodzaj żeński? Po wyglądzie! - niektóre przymiotniki rodzaju żeńskiego w języku rosyjskim mają końcówkę . Komentarz: ,,jaja przy żeńskim?" - Łysego zwinęła policja. Co robił? Nic. Leżał. - Koledzy do niezdającego: skończyła ci się kadencja, kochany! i z ostatnich lekcji polskiego: ,,Legenda o świętym Oleksym", ,,wieża Wawel" zamiast Babel, ,,Stepy Amerykańskie" zamiast Akermańskie