Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakub1983

Retin A

Polecane posty

Gość jakub1983

Witam, czy stosował ktoś z Was krem "Retin A", bo wczoraj byłem u mojego dermatologa i właśnie mi go przepisał, jako przygotowanie skóry do pilingów, a przeczytałem i powiedział mi to też lekarz, że skóra po nim jest bardzo zaczerwieniona i trochę się tego boje. Jestem po terapi Roacutanem a po nim nie można przeprowadzać od razy zabiegów i musze odczekać pół roku. Obecnie skóra jest czysta nie ma żadnych zmian ale pozostały blizny. Pozdrawiam.

Gość ja stosowałam...
ale wyszły mi ogromne pryszcze na brodzie po nim :O więc odstawiłam. Podobno skóra tak reaguje bo się oczyszcza. Ale dzięki za takie wulkany :/

Gość OLLA 24
Mam na sprzedaż Retin A 0,025 i 0,5% moje gg 5685290

Gość Anabell Lee
A jakie ma dzialanie Retin A???

Gość dardia
juz tydzien uzywam Retin-A...i teraz dopiero widze co mi sie z twaza dzieje...skora schodzi mi platami i jest strasznie podrazniona,boli i jest czerwona-wygladam jak po popazeniu slonecznym. Ale czekam na efekty...mam dosyc moich syfow na twarzy :( Czy ktos z was tez obecnie tego leku uzywa?

Gość dardia
jutro robie sobie przerwe,bo po codziennym stosowaniu nie wygladam wyjsciowo,a weekend-trzeba wygladac jakos :)

Gość dardia
bede stosowac retin-A co druga noc..po dzisiejszym odpoczynku nalepiej chyba bedzie na mnie wplywal. Co noc za bardzo mnie wysusza :)

Gość MartaK9466
Korzystaliście z preparatu co się nazywa Dardia? No bo szukałam opinii na temat tego leku i nic nie mogę znaleźć. Może moglibyście coś powiedzieć mi o tym leku? Opłaca się go używać, testowaliście jakieś zamienniki? Tu zanalazłam trochę recencji o Dardia: http://www.listalekow.pl/dardia/ - myślicie, że to rzetelne informacje? Nie w smak mi się rozczarować i wydać bezsensownie kasę, dlatego liczę na Wasze sugestie. Z góry dziękuję za wszystkie informacje.

Gość gość
up