Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why /

ejjj.... co jest? /

Polecane posty

Gość why /

Mój facet nie może się kochać z prezerwatywą, bo mu wtedy nie staje! Nie może się podniecić, dla niego okropnością jest prezerwatywa. Gdy tylko mu ją założe, od razu mu opada. A bez prezerwatywy jest bajeczka - wszystko ok. Martwi mnie to, że nie nawidzi prezerwatyw, bo przecież nie mogę przez całe życie brać tabsów, bo się wykończę. Co wy na to? Wy też tak macie ze swoim partnerem?

Przypomniala sie podona sytuacja bo dziewczyna nie umiala zalozyc gumki i zalozyla mi ja na naciagnietym napletku tez mi wymiekl bo nic nie czulem Czasmi jak gumka jest sucha to drazni a nie podnieca trzeba zoledz naslinic przed zalozeniem

Gość why /
Petting to u nas codzienność. Ale chodzi konkretnie o seks. Jak my mozemy sie kochac, skoro mu nie staje gdy ma prezerwatywe? Oboje chcemy uprawiac seks (mamy bardzo wysokie libido), a sam petting to w miedzy czasie.

Gość why /
Gumkę raz on zakładał, raz ja jemu i tak samo było - on mowi, że nigdy nie stosował prezerwatyw - i to pewnie dlatego. Gdy nie ma gumki zalozonej to jest ekstra - miodzias. A gdy jest - ehh... to nic nie ma - nici z seksu :(

Gość polecam wam tobie plasterki

Gość polecam wam tobie plasterki

Gość why /
plasterki też zawierają hormony, tak jak tabletki, więc i tak jest ingerencja w organizmie kobiety....

Gość ta która żałuje
A no fakt - można by wypróbować takie prezerwatywy dla kobiet. Ale wątpię, żeby to coś poskutkowało. On po prostu uwielbia "czuć kobietę, bez jakiegoś lateksu"...

Gość ta która żałuje = why /