Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec zartow chce faceta

sa tu faceci ktorzy narzekaja na brak dziewczyny

Polecane posty

Gość koniec zartow chce faceta

dawac numery gg pogadam z wami kochani,ja tez nie mialam nigdy chlopaka...:(

Gość a o których myślisz
a tych co piszą że nie ma "normalnych" dziewczyn czy o tych co "mam xxxx i nigdy ........" :P jeżeli o tych drugich to nie wareto to brzydale, popaprańcy i frustraci. Jak JA :classic_cool: 🖐️

Gość uzurpator_na_maxa
ja bym sie takiej co nigdy nie miala faceta obawial, bo to swiadczy o tym, ze albo jest marna, albo nie umie zbudowac normalnej wiezi z plcia przeciwna (czyli ma problemy z wlasna osobowoscia). Tak czy inaczej jest to podejrzane.

Gość FajnyGostek
albo ma pecha... i nie ma suzkac na sile, napewno znajdzie swojego ksiecia.. spokojnie :) i nie sluchaj takich glupot ! nie kazdy ma szczescie do milosci...

Gość uzurpator_na_maxa
No to jeszcze zalezy ile lat ma taka osoba. Bo jak ktos jest po 20stce i ciagle sam to jednak to jest podejrzane. Teraz naprawde nie trzeba duzo staran zeby kogos znalezc. Trzeba byc tylko w miare ladnym (nawet przecietnym, oby nie brzydalem), miec cos w glowie i nie unikac kontaktow z ludzmi. I niech mi nikt nie pisze, ze ma pecha w milosci, bo ja w cos takiego nie wierze. Jak masz pecha, to znaczy ze ciapa z ciebie.

Gość depseradka...
uzurpator ja mam 22 lata i nigdy nie mialam faceta. i co? jestem brzydka, ale i brzydsze maja. i zawsze mialam problem, bo faceci nigdy do mnie nie podchozili, wiec jestem chyba dziwna

Gość uzurpator_na_maxa
No to sama sobie odpowiedzialas co jest przyczyna :) Jestes pewnie zbyt niesmiala, za malo przebojowa. To sie nie dziw ze faceci nie zwracaja na Ciebie uwagi. Tzw. "szare myszki" sa niezauwazne i tyle.

Gość desperadka...
no wlasnie. i nie znjade faceta, bo jestem niesmiala i malo przebojowa:(:( pogodzilam sie z tym 😭

Gość uzurpator_na_maxa
desperatka >>> zle podejscie! Wszystko mozna zmienic jesli sie tylko chce!

Gość desperadka...
uzurpator--------> może. ale ja probowalam sie zmienic. w sumie w towarzystwie potrafie duzo rozmawiac, smieje sie, staram sie z kazdym kontakt nawiazac, jednak zawsze wiem, ze facet zerka na moja kolezanke, spokoniejsza i ladniejsza. a jak ja jestem spokojna to juz dopiero jestem mniej zuwazalna. nie jestem ladna, jestem gruba, madra? chyba normalna, niczym nie wyrozniajaca sie. przecietna, wiec ne wiem co tu zmienic. 22 lata i zadnego zwiazku to czlowiek sie w kocnu przyzwyczaja

Gość uzurpator_na_maxa
ja kiedy ś byłem nieśmiały a teraz wylizuje cipy na każdej imprezie 🖐️

Gość desperadka...
faceci maja latwiej, bo to oni wybieraja.

Gość desperadka...
moje BMi pokazuje normę, ale dzieki za taką normę 🖐️

Gość romek nastawniczy
a z twarzy fajna?

Gość BMI to wymyśł
burżuazyjnych wyzyskiwaczy z zgniłego kapitalistycznego zachodu. my jako mieszkańcy Polski państwa Solidarnego powinniśmy odrzucić te pozbawione moralności stereotypy i ku chwale naszej wiekuistej ojczyzny rozpocząć intensywne działania w celu podwojenia liczby narodzin. Gdyż dzieci są przyszłością naszego wspaniałego narodu :classic_cool: 🖐️

Gość kinemator
"faceci maja latwiej, bo to oni wybieraja." Ja slyszalem, ze to kobieta po prostu pozwala sie facetowi poderwac i tylko mu sie wydaje, ze on mial jakis wybor.

E tam, uzurpator głupoty piszesz. Ja pierwszą dziewczynę miałem w wieku 22 lat, swój pierwszy seks też podobnie. I nie uważam się za jakiegoś nienormalnego. Wcześniej byłem tylko zbyt nieśmiały, bo ograniczała mnie choroba. Ale to się zmieniło. Poza tym co to jakiś konkurs, że kto wcześniej znajdzie kogoś, ten jest lepszy? desperadka... nie ma tak naprawdę brzydkich kobiet. Mam kolegów którzy preferują dziewczny o okrąglejszych kształtach. Poza tym jeśli Twoja tusza Ci przeszkadza, to może postarasz się coś z tym zrobić? Mam koleżankę, która tak się wzięła za siebie, że w ciągu 2 lat zrzuciła 20 kg. Wcześniej nikt na nią nawet nie spojrzał, a teraz nie może się od facetów odczepić.

Gość i co i myślisz
że jak jakiś facet nie chce to kobieta go przekona? Nie wierze... Mnie by żadna nie poderwała, za nieśmiały jestem :D no chyba że by się bardzo starała zbliżyć do mnie tak gdzieś przez kilka lat :P

Gość desperadka...
no wlasnie. a faceci podchodza do klientek, wtedy one maja wybor czy dac sie poderwac. jak nie podejda, to nic nie maja. i ja tak mam wlasnie. a schudnac juz kiedys schudlam. mialam suoper figurke i co? i nic. i tak przez 2 lata chodzilam taka chudzina i nikt nie zwracal na mnie uwage. i znowu teraz przytylam, bo jakas przyjemnosc trzeba miec, i przestalam sie ograniczac i kg wrocily :(

Gość mnert
tez jestem sam..

Gość mnert
ja mam problemy z psychika dlatego nigdy nie bede mial dziewczyny

Gość desperadka...
a jakie to problemy? moze ja tez jestem psychiczna dlatego nie mam faceta?

Gość mnert
chorobliwa niesmiałość

Gość eee baby
witam wszystkie samotne kobietki ja uważam że wszystkie jesteście piękne,w każdej jest te cos tylko trzeba umiec to odnależć :)

Gość desperadka...
ee baby---------------> jasne, mów mi jeszcze :D:D:D

Dokładnie, nie ma brzydkich kobiet, tylko każdemu co innego się podoba. Zazwyczaj grubsze dziewczyny dołują się już samym faktem że są za grube, a to przekłada się na brak pewności siebie. A ludzie niepewni siebie, z kompleksami na pewno do siebie nie przyciągają.

Gość gg 1557100
podobasz mi sie juz pisz do mnie Radek

Gość facet__
Desperatka... a tak z ciekawości, ile ważysz i ile masz wzrostu?

Gość desperadka...
173 cm i 70 kg zywej wagi :D

Gość eee baby
to nie jest tak zle jest do czego się przytulić