Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to wstyd

czy to wstyd ze mój facet umie obliczac dni plodne a ja nie???

Polecane posty

Gość czy to wstyd

nigdy nie było mi to potrzebne bo stosowałam tabletki.a on wie od wczesniejszej partnerki.czy ja tez powinnam to wiedziec ze wzgledu na to ze jestem kobietą???? chyba wstyd...nie????

raczej tak... o tym jak wygląda książkowy cylk uczą w szkole na biologii ;/ wiesz ja nie pochwalam czegos takiego że dziewczyna zaczyna zabawę z tabletkami nie znając swojego ciała ;/

Gość slow mi brakuje
czesc moniak:) skoro jestes na tyle dorosla, zeby uprawiac sex, to badz na tyle dojrzala i przeczytaj sobie o kobiecym cyklu z ksiazki do biologii. brawo dla Twojego chlopaka.. mo np. nie wie:P

Gość warto wiedzieć
ale czy warto stosować :D

moim zdniem kobieta musi mieć pojęcie o takich sprawach...to ze bierzesz tabletki nie usprawiedliwia Cię...mój facet tez sporo wie na ten temat... pewnie ze szkoły wie i na studiach miał dużo biologii... moze na sam początek przeczytaj to... http://pl.wikipedia.org/wiki/Dni_p%C5%82odne http://www.biomedical.pl/antykoncepcja/dni-plodne-70.html

Gość ffacet
a ja bym sie chciał tez doweidziec: czyli jest tak - pierwszy dzień okresu to pierwszy dzień cylku Tak??? cykl trwa u kobiet kntóre piorą tabletki 21 dni,tak??? a miecdzy 10 a 18 dniem cyklu sa dni płodne tak??? ale u kobiety która bierze tabletki nie ma dni płodnych chyba ze nie wezmie,tak??? dobrze rozumiem??? a z ta owulacją to co to???

Pierwszy dzień cylku - pierwszy dzień okresu Przy tabletkach cykl 28 dni - 21+7 Przy tabletkach nie ma dni płodnych - nie ma owulacji Bez tabletek dni płodne przy cyklu 28 dni - to 10-18

Gość ffacet
aaaaa!!!juz teraz rozumiem.dzieki:-)

Gość żaden wstyd
a ja tą wiedzę miałam, ale upchnęłam gdzieś głęboko bo mi zupełnie niepotrzebna. nie mam zamiaru wsłuchiwać sie w swój organizm i w razie jakiejś pomyłki szukać lekarza za kupę kasy. a poza tym, od kiedy biore tabletki klasycznego cyklu nie mam i tyle. a jezeli będzie mi to kiedyś znwou potrzebne, bo np. zachce mi sie zajść w ciążę, to zaden porblem sięgtnąć na półkę po np. biologię villego :P

Gość JAKGLDR
ŁO MATKO!!!!