Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjfbfiugfprg

poradźcie

Polecane posty

Gość kjfbfiugfprg

Spotykam się z facetem starszym o 15 lat. Chcielibyśmy wreszcie TO zrobić, ale się boję, bo to mój pierwszy raz. On jest już doświadczony.Obawiam się bólu i tego, ze nam zwyczajnie nie wyjdzie :o aha, czy sama prezerwatywa będzie dobrym środkiem antykoncepcyjnym? czy isnieje możliwość przerwania jej w momencie przebijania blony?

Gość kjfbfiugfprg
mam 21

Gość kjfbfiugfprg
Lusesita--> ale jak działać? :D :o :P

Gość kjfbfiugfprg
ale z czym głupio??

Gość kjfbfiugfprg
ale nie chodzi już o wiek. chodzi mi o to jak TO zrobić. Zresztą, przecież takie zwiąki się zdarzają.

Gość yewelery
moim pierwszym partnerem byl facet o 14 lat starszy, bylam mniej wiecej w twoim wieku. Nie mogło być lepiej, był czuły, wiedział co robić, i wszystko poszło ok, choc ja strasznie się bałam, był cierpliwy i wyrozumialy.. tez nam nie wyszło za 1 razem, tylko za którymś tam z kolei... Prezerwatywa, hm, nie wiem czy dobra na pierwszy raz, ale jaki masz wybór....? powodzenia.

Gość jeżeli to
jednorazowe zbliżenie, to co to szkodzi, przecież nie wychodzisz za niego za mąż :-O

Gość trojatroj
duzo, niewiele komu to oceniac? obawy przed pierwszym stosunkiem sa raczej naturalne i nie zalezy to od wieku partnera chociaz przyznam ze ja takowych nie mialam :O

Gość kjfbfiugfprg
jewelery--> dzięki:) właśnie na to liczę, że będzie czuły, delikanty i cierpliwy.

Gość kjfbfiugfprg
no tak, jednorazowe, ale boję się..i bólu, i ciąży, i tego, ze się nie sprawdze, nie będe wiedziala co i jak :o

Zawsze uwazam ze pierwszy stosunek nalezy miec z partnerem doswiadczonym i dotyczy to rowniez facetow Statystycznie on decyduje o naszym pozniejszym udanym zyciu erotycznym

na pierwszy w sam raz super, jeżeli jest to gość z klasą nie pożałujesz, bez pospiechu delikatnie. Glupie komentarze są od gówniarzy, ktorym żal............. oni w wiekszości ale nie wszyscy myślą o sobie. Doświadczenie i brak pospiechu nadchodzi z wiekiem

Gość yewelery
musisz mu zaufac, w końcu jest starszy, to on powininen o wszystko zadbac, poza tym dl a niego to jakiś tam zaszczyt i powinien docenić swoja role w tym wszystkim.. Ufasz mu...? Bo to podstawa. Ale na 1 raz generalnie starszy facet powinien być dobry.. :) Wyluzuj, i podejdź z zaufaniem, musisz ufac, i on musi wiedzieć że mu ufasz.. wtedy się wywiąże jak trzeba.. No chyba że to dupek bez klasy czego ci ni e życzę...

jeden z poprzedników dobrze pisze, prezerwatywa koniecznie i pomyśl Ty o niej na wszelki wypadek

Gość kjfbfiugfprg
jewelery--> ufam mu i wiem,ze stanie na wysokości zadania :D jakiś tam facet--> jasne:)

Gość kjfbfiugfprg
a moze jakieś rady co do pierwszego razu? :o

trudno cos radzić musisz być rozluźniona ale to nie jest mądra rada :)pewnie nie będziesz w końcu to pierwszy raz, a więc nie byle co. Ja pierwszy raz nie wiedzialem jak włożyć :( ale ona byla młodsza więc jakoś się zatuszowało.............:)

Gość yewelery
Bądż sobą, powiedz szczerze o obawach, jak bedzie bolec powiedz ze boli.. ZAUFAJ. nie udawaj nic.

poddac sie odbieraniu calkowitej przyjemnosci z bliskosci partnera i kochac sie z nim nie myslac o tym kiedy on bedzie ci wkladal fiuta czy to bedzie bolalo i jak mocno bo kazda kobieta inaczej to odbiera Sa takie ktore nawet nie czuja defloracji Wszystko to zalezy od nastroju co jak sadze doswiadczony facet ci zapewni

Gość kjfbfiugfprg
postaram się ale to moze nie być proste, bo ja jestem panikara:( boję się tylko zażenowania jak nam nie wyjdzie:( ale to chyba nie jest wstyd, prawda?

co znaczy ze moze nie wyjsc Takie obawy moglabys miec z jakim prawiczkiem a nie z facetem 30 to paro letnim On inczej do tego podchodzi i nie bierz wogole tego pod uwage

Gość kjfbfiugfprg
dzięki za pocieszenie...To jeszcze pytanie, czy prezerwatywa wystarczy? i czy ma dosć wysoką skuteczność?