Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dinia

Co najlepsze punktowe na pryszcze????PLIS ODP!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dinia

wlasnie zakonczylam kuracje dwu-miesieczna z DUACKIEM i teraz przezucilam sie na effeclar k..ale jeszcze zostalo mi kilka syfkow..ale jeden wyszedl mi taki ogromny i to jeszcze przy ustach!!!!!!!! i tak bardzo boli..ogolnie to mialam tam juz plamke po pryszczu dopiero co zagojonym i znowu w tym miejscu sie zbudowalo wielkie!! Mam w domu punktowe z laroche posay A.I ale srednio pomaga :/ znacie COS DOBREGO??????????????

Gość mama muminkaaa
zalezy czy to są pryszcze takie duze czerwone czy podskórne grudki czy jakie powiedz to ci poradze :)

Gość zaciekawiona*
jak dla mnie najllepsza jest masc benzacne-tylko wlasnie tak nakladana punktowo.Wczoraj wyskoczyl mi pryszczyk ,posmarowalam spora iloscia tej masci i juz dzis nie ma sladu po pryszczy-to znaczy zostala mala plamka po nim ale pryszcz jako taki zniknal calkowicie

Gość niemooo
ja proponuje mieszanke zrobic z tormentiolu cena ok5 zł trobioticu cena ok 2 zł i masci ichtiolowej cena ok 2 zlote chyba i dobrze by było jesczez zaopatrzyc sie w masc cynkową ok 2 zł jak kupisz to wszytsko i zmieszasz dasz punktowo na pryszcza i zakleisz plasterkiem zniknie po jednej nocy był tu juz na kafe taki topik o tej mieszance wszyst\cy ja zachwalli masci mają dosc duzą pojemnosc wiec starczą ci na bardzoooo długooo :)