Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BYDGOSKA Krakow

PROBLEM Z PRACOWNIA KOMP.W AKADEMIKU-STARE PC,BEZ SKYPEA A JA PLAC

Polecane posty

Gość BYDGOSKA Krakow

HEJ! Jestem w akademiku. nie mam komputera wiec place za internet , ktory jest w pracowni internetowej W AKADEMIKU. place miesiecznie 30 zl. co z tego mam ?? na 3 pc sprawnie dzialaja 2. nie mozna wgrac gg, skypea, bo jest blokada administratora/chociaz wczesniej skype mu nie przeszkadzal/ nie moge przeslac zdjec, nie moge porozmawiac przez skypea z ukochanym co jest NAJGORSZE !!!! bo zobacze go dopiero w lato :( a przeciez chcialabym uslyszec jego .... co mam robic na tak FATALNY STAN KOMPUTEROW? CZY GDZIES SIE ZGLOSIC? Administrator mimo usilnych prosb nic nie robi by zapewnic by pc byly lepsze, SZYBSZE/o tak!!/ , by mozna byl skypea wgrac/wgrac na 2 mozna ale dziurki od sluchawek sa zalutowane. CO ZROBIC, GDZIE SIE ZGLOSIC KOCHANI BY TEN STAN SIE ZMIENIL. Prosze o rade... administrator ma mnie gdzies mimo usilnych prosb.

Gość BYDGOSKA Krakow
:)

Gość param param
a masz laptopa i ewentualnie go podłączyc jak nikt niepatrrzy pod kabelek z netem?

Gość urzekla mnie ta historia
:O a musisz korzystac z tej pracowni? i czy oplata jest obowiazkowa jak sie nie korzysta?

Gość BYDGOSKA Krakow
nie mam komputera, nie mam laptopa-nie stac mnie :/

Gość BYDGOSKA Krakow
niee. oplata nie jest obowiazkowa, ,,,,bo chce rozmawiac z ukochanym. no ale przez gg do wakacji-raczej byloby to troszke nienormalne... a kafejki sa drogie

Gość urzekla mnie ta historia
no to niestety - nigdzie tego nie zglosisz skoro oplata nie jest obowiazkowa :O korzystasz z pracowni albo nie - twoj wybor. pozostają kafejki

Gość BYDGOSKA Krakow
na AGH nie placa za internet. maja za free a my za takie badziewiarstwo az tyle... na serio nie idzie nic z tym zrobic?

Gość BYDGOSKA Krakow
podnosze

Gość BYDGOSKA Krakow

Gość no i jak tam

mieszkalam kiedys na Bydgoskiej, i to na D :) niezle jaja, a ja myslalam, ze to u nas na Urzedniczej jest zdzierstwo, bo placimy 35 zl od pokoju (za internet doprowadzony do kompa w pokoju) i mamy o wieele wolniejsze lacze, niz np. na takim miasteczku AGH :( ale widze, ze na Bydgoskiej dalej taka nedza, jak kiedys, chociaz ja nigdy tam z internetu nie korzystalam. 3 dychy za to, co opisujesz to zalamka :(