Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LunaX

Poskromić faceta

Polecane posty

Gość LunaX

Chcę zrobić romantyczna kolację przy świecach, ale kompletnie nie wiem co zrobic do jedzenia:/ Ma ktoś jakieś propozycje?

Gość Wejdź na
GOTOWANIE

Gość facet__
proponuję spaghetti, a na deser możesz mu podać siebie. Ja byłbym zadowolony :)

Gość zadoomkaaa
zbliża się lato wiecie co mnie się marzy? oranżeria.. wilkinowe stoliki zielone liscie i my a pomiedzy nami herbata kawa itp:) ALbo morze, pusta plaza nikogo. Fale słonce pisasek i my. Wiklinowe stoliki i fotele:)

Przygotuj jajka faszerowane pieczarkami, u mnie to zawsze pierwsze znika ze stołu.

Przygotuj jajka faszerowane pieczarkami, u mnie to zawsze pierwsze znika ze stołu.

Gość looooooooooooooona
ugotuj cos, najlepiej co smakuje wam obojgu, na deser podaj mu siebie w bitej smietanie, chyba ze masz chec na dluuuuuga kapiel, to polecam oblac sie toffi :) Mojemu facetowi to sie podobalo :) Poza tym badz naturalna i badz soba. Jako tako nie rob planow, bo najlepsze sa spontaniczne sytuacje

Gość looooooooooooooona
ugotuj cos, najlepiej co smakuje wam obojgu, na deser podaj mu siebie w bitej smietanie, chyba ze masz chec na dluuuuuga kapiel, to polecam oblac sie toffi :) Mojemu facetowi to sie podobalo :) Poza tym badz naturalna i badz soba. Jako tako nie rob planow, bo najlepsze sa spontaniczne sytuacje