Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martinella

Jak Wam Się Podoba Moja Suknia Na Studniówkę?

Polecane posty

Gość sillent okropna+
Moim skromnym zdankiem na studniówke ubiera sie suknie "balowe" króre swietnie wygladaja przy polonezie

Gość roosterka
taaaaaaaaaaaaa ta sukieneczka z allegro 100% ideał dla dziewczyny a nie to co na 1 stronie niestety ale podzielam zdanie innych Twoja propozycja jest dobra dla 40 latki na wesele a nie dla nastolatki na bal. STanowczo za dużo się na niej dzieje a buty powinny być brązowe mimo ze masz górę jasną bo za bardzo są widoczne i kojarzą raczej ze ślubnymi butami starszej siostry...

Martinella, dlaczego ten szal zwijasz w takie kalafiory pod pachami? wyrzuc ten szal, bo wygladasz jakbys do slubu szla, no koszmar po prostu :o a buty sa najgorsze, przykro mi. Nie masz czarnych pantofli? wszystko bedzie lepsze od jasnych pantofli. one nie pasuja! to tak, jakbys zalozyla czarne rajstopy i biala kiecke, koszmar! mozesz uratwac te kreacje, ale nie dodawaj juz zadnych ozdob i zrob tak jak ci radzimy: buty zmien na ciemne, szal i roza out!

Gość do tego wyzej
co te zdjecia maja wspolnego z tematem?!

Gość silent ma w ręku kopertę z
nic a musi mieć coś wspólnego? Jak się nie podoba to zdelejtuj :D

Gość dhdhhdzxnbcds
ale co tam ma sie podobac. zwykla imprezka

Gość koniecznie
zmien buty!!! Nie zaklada sie jasniejszych butow do ciemniejszej göry.To Ci kazdy powie.Wyobraz sobie babe w czarnej spödnicy,czarnych rajstopach i bialych butach,wiem moze powiesz ze masz jasne rajstopy ale suknia jest dluga wies rajstop nie widac,caly döl jest ciemny a tu te jasne buty-tak sie nie nosi-to strasznie wsiowe i tandetne.Zmien buty i bedzie ok.

Gość a moim skromnym zdaniem
po cholere wydawac pieniadze na jakas super balowa kiecke( no chyba ze ktos ma kasy w nadmiarze)ktora sie ubierze raz, moze trzy razy w zyciu? moja siostra kupila sukienke za 300zl zalozyla ja raz wlasnie na studniowke i od 5 lat wisi w szafie

Gość balwanek buli
nie podoba misie ale są rozne gusty, jesli tobie sie podoba ( a tak napewno jest bo chyba bys jej nie kupila gdyby było inaczej :P) to idz w niej smiało i baw sie dobrze :). Ja bede miala sukienke podobną do tej z VS( oczywiscie duzo taniej mnie ona wyniosła bo była szyta :), kolor czarny ) i takie butki : http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=XH-203497&page=1&cgname=OSCLODRSBLK&rfnbr=3198 http://ssl.allegro.pl/item154155804_szydlowski_wz_428_sliczne_4_kolory_hit_2007_r_38.html

Gość dhdhhdzxnbcds
takie butki i pewnie do tego rajstopki co ? :D:O

Balwanek buli- bardzo fajna sukieneczka :) w czerni musi sie prezentowac super.

Gość a moim skromnym zdaniem
do balwanek buli, apropo tych butow zawsze sie zastanawialam jak sie w nich chodzi, nie robia sie z nich klapki? czy to trzyma sie na piecie bez zadnych rzemykow itp?

Gość buty inne musisz miec
wszytko da sie przezyc tylko nie jasne buty do tego! przyciagasz uwage obserwatora na buty a tak nie powinno byc.zaloz czarne!!!

Gość balwanek buli
własnie tez sie obawaialam tego ze będą spadaly, miedzy innymi dlatego nie kupilam ich na allegro. Znalazlam bardzo podobne ( moze nawet takie same) w sklepie "top but" w moim miescie. Buty jednak najlepiej mierzyc bo zawsze nosilam rozmiar 39 a gdy je przymierzylam okazały sie za duze i wlasnie spadaly. 38 są dobre i dobrze trzymają sie na nodze :).

ok, moim zdaniem buty bez palcow nie nadaja sie na bal. Tym bardzije, ze pewnie nakladasz rajstopy i bedzie widac szwy od nich na palchach. Tak samo oblesne jak klapki+skarpetki noszone latem.

No cóż, ja w takiej kreacji bym nie poszła, faktycznie szal i róża wyglądają jak tandeta, więc zrezygnuj koniecznie z tego, a efekt będzie dużo lepszy ;)

Gość balwanek buli
ale zamotalam :). Chodzilo mi o to ze jak jest mniejszy rozmiar to sie lepiej trzymają, na mam dosyc grubą stope i ten paseczek na palce jakgdyby "blokuje" noge zeby nie poszla dalej. Mysle ze jesli ktos ma szczupła noge to moze byc problem.

Gość dhdhhdzxnbcds
wlasnie do tego pilam :D:O bleeeah ja mialam na studniowce paseczki i poszlam z golymi nogami, ogolonymi i opalonym a i tak mialam dluga spodnice i nie bylo widac a buty sie przynajmniej wtrzymaly :P

Gość dhdhhdzxnbcds
ze szwami czy bez i tak to wyglada oblesnie bo to widac :O:O:O:P

Gość balwanek buli
Zakladam rajstopy bezszwowe. Dla Ciebie oblesne- dla mnie nie. Ale nie przesadzaj, skarpety do klapek chyba jednak bardziej rzucają sie w oczy.

Gość nie martw sie
Co roku chodze kolka razy na sudniowke (nauczyciel) i bedziesz martino fajnie wygladać, sukienka na studniowke powinna byc dluga jak ktoras napisała, by fajnie wygladała przy polonezie, wcale nie jest jak na slub czy 50-latki. Buty czarne nie pasuja do brazowej spodnicy, te co masz moga byc, zdjecia nie przedstawiaja dokladnie kolorow, np. twoja spodnica raz jest czarna raz brazowa.Wiec zlekcewaz te wszysstkie krytyki, najbardziej i tak krytykuja ci co sie nie umieja ubrac. Baw sie dobrze i uwierz ze sukienka jest swietna.

Gość a tak na marginesie
to co wy teraz w zyciu robicie po tych studniowkach ?

Gość dhdhhdzxnbcds
szxczyt tandety i bezgsucia :D i to nie mopje osobiscte zdanie ale jedno z glownych przewinien mody :O a co do dlugich sukni i sandalkow...popoatrz na gwiazdy na galach roznych :P

Pewnie, ze lepiej to takich \'klapeczek\' po prostu gołe nogi, opalone i wydepilowane oczywiscie :)

dziewczyny, to wasze bale i wasze poczucie smaku. ciesze sie, ze studniowke mam za soba :) nie mam przynjamniej takich dylematow. Na moim balu zaszokowalam wszystkich, bo przyszlam w malej czarnej ze sporym dekoltem i w czarnych rekawiczkach za lokiec :) a wszystkie dziewczyny mialy suknie balowe z satyny, roznily sie tylko kolorem :D

Gość fellusiowatkla
no i pewnie wygladalas jak zdzirka :)