Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiaazzdkaaa1

Czemu tak zawsze jest???

Polecane posty

Gość gwiaazzdkaaa1

Dlaczego tak jest??zadaje sobie to pytanie.Jestem w prawie 3-letnim zwiazku od jakiegos czasu zaczyna sie miedzy nami psuc,kłotnie sa coraz czestsze.Mieszkamy razem od roku ,na poczatku było cudownie,poprostu praktycznie wszystko idealnie.A teraz...:((Co mam robic bardzo go kocham i nie che zeby cos sie rozleciało.

Gość czxwet
mam 23 lata i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość do BMI
Ale z Ciebie pojebana monotematyczna osoba. Nie znasz innych tematów???

Gość zadoomkaaa
tak nie jest zawsze:) tak jets gdy- nie ma dialogu, spotkan;) tak jets gdy- ludzie są ze sobą ale nie kochają i mimo ze się spotykaja sa z dali Bo jelsi ty jestes z Nim to on nasiąka Tobą, Twoimi prirytetmia, a jesli facet jets sam ma wiele kolezanek nasiaka nimi, ich priorytetami, postrzeganiem swiata itp. jak to mowia z kim sie zadajesz tak im sie stajesz. Nawet przejmujemy pewne gesty np klaskanie w dłon, mowienie np słow szacunek, kredyt:) to zostaje dlatego trzeba odciac sie od ludzi a byc z ukochaną i nia nasiąkac:)

Gość gwiaazzdkaaa1
Byc moze tak jest ze moj chlopak pracuje teraz na nocki tzn w kasynie i jak ja wracam to nawet go nie widze tylko w nocy jak przychodzi to chwilke pogadamy i to tyle.A poza tym to ja jestem strasznie zazdrosna naprawde bardzo czasami to sama sie zasanawiam dlaczego ja tak na niego nakrzyczalam ja juz sama nie wiem.

Gość zadoomkaaa
gwiazdko nie ma czegos takiego jak bycie zazdrosnym.. jesli dał ci powód np umawiał sie za twoimi plecami z ex. ALbo sms z nowopzoana laską, a tobie nic nie rzekł to masz prawo mowic ze cie to zabolało. Nie wiem czemu jets to mylone z zazdroscią. Ponadto jesli ty bys sie dowiedziała ze jakis twoj ex złorzeczył twemu obecnemu, robil lalki z wosku to co bys rzekla? matko co za zawistny czlowiek czy- a wiesz to dobry człowiek on tak z zsatmosci. widzisz reackja duzo mowi o tym co czujemy jeli sie kogos kocha to nie da sie tej osobie zrobic krzywdy. A jesli wiesz ze ktos siegał po czary i robił lalke z wosku.. a zatem swiadomiwe i celowow działał na szkode Twojej Ukochanje Osoby.. to reackaj jest - jak smiesz, co wyrabiasz glupia babo? do exowej anie obrona jej, i tłumaczenie.

Gość gwiaazzdkaaa1
Ja jestem zazdrosna nawet jak czasami na ulicy ida l dziewczyny i on sie nawet na nie nie patrzy to ja juz mowię.."co podoba ci sie .."albo jak przejdzie kolo na sjakas laska w mini to ja juz,a jak tylko sie zaczynamy klócic to zawsze docinam mu takimi gadkami.W sumie to nigdy nie dal mi powodu zebym musiala byc zazdrosna.Ae nie wiem mam poprostu takie cos w sobie.Moze dlatego ze caly czas sie mowi ze wszyscy faceci sa tacy smi -zdradzaja!jak widza jakas laske to odrazu usmiech na twarzy !Dlaczego tak jest!

Gość zadoomkaaaa
oj to rzeczywiscie gwiazdko masz takiego fajnego faceta nie patrzy się - 90% facetom glowa lata naookoło, potrafia miec ja na plecach gdy idą ze swoją dziewczyną:) nie ładnie to wygląda. I wspolczuje ich dziewczynom, jak tak ostentacyjnie gapia sie na inne Masz takiego fajnego, a tak mu docinasz?:) wyprzedzasz fakty:) niepotrzebnie:) Moj własnie zaimponowął mi, ze ładne lole nie przechodziły, jak nie umioały singing:)

Gość gwiaazzdkaaa1
nie wiem czy to ja jestem taka straszna ,moze ze mna jest cos nie tak.Ale ja mam cos takiego w sobie,ze no zawsze musze cos powiedziec jestem zazdrosna nawet o swoje kolezanki i przyjaciółke czasami probuje sobie tłumaczyc pewne rzeczy,ale i tak to nic nie daje,przechodzi mi na jakis czas a poetm znowu.

Gość gwwiaazddkaaa
nie wiem juz sama co mam robic ,czemu to wszystko takie dziwne jest!