Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawiedzona dd

czy ktos teraz uczy sie i jest na forum ?

Polecane posty

Gość blee dd
czy ktos tu studiuje chemie ?

Sesje mamy dopiero gdzies od 20. (chyba 3 egzaminy, nie wiem nawet:P ), ale co chwila mamy jakies kolokwia, pisanie wypracowan... Siedze na forum, bo musze jakos odreagowac:)

Gość poten
mam pytanie muszę pomóc przyjaciółce nie jest pewna czy jej syn studiuje jaK to sprawdzic 5 rok juz praca mag isterska zaznaczam ze w indeksie same dobre oceny sama widziałam myślę że coś kreci to co opowiada to trochę jest tajemnicze pieniedzy nagle nie potrzebuje dziwne to

Gość widze ze dobrze trafilam
dziewczyny zmotywujcie mnie. do piatku musze napisac 30 stron. jak narazie napisalam 4 i siedze i je podziwiam. lenia dostalam okropnego. a tu zajecia od poniedzialku. buuuuuuuuuu dam rade?

Gość a tak poza tym
a ja się już nie uczę.Studia skończyłam w 2005 (turystyka) a teraz jestem w pracy i "pracuje"

Dasz rade!:) Tylko teraz moze idz juz spac, odpocznij a jutro (dziasiaj) masz cala niedziele na pisanie. 26 stron jest jak najbardziej do zrobienia. No, a teraz mobilizujcie mnie:P

Gość a tak poza tym
ja pisałam swoją pracę "na ostatnią chwilę" i bardzo tego nie polecam,chyba że ktos lubi stres

a tak poza tym--> Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze. Chcialabym juz byc po studiach...

nie! mam napisac conajmniej 35. mam dopiero 4 strony + spis tresci :) ale pocieszylas mnie. mam nadzieje,ze mi przdluza wypozyczenie ksiazek bo juz trzymam dwa miesiace ;) po piatku druga praca (15stron). a 30 stycznia egzamin. kuzwa,nie dam rady. najgorsze to,ze ocena z tej pracy (to jakby licencjat) liczy sie w 30 % na prace dyplomowa.poracha.

Gość a tak poza tym
wiesz co?ja srednio lubie swoja prace,ale chociaz jak z niej wracam to wiem,że na nastepny dzień nie muszę pisac wypracować, uczyć sie słówek i slęczec po nocach, tylko np. ide spać

wiecie co? mimo,ze jeszcze nie skonczylam pierwszych studiow,mimo,ze i tak pozno zaczelam,to bardzo chcialabym robic cos dalej. szkoda tylko,ze juz trzydziestka na karku.

Gość a tak poza tym
ja to bym chciała nauczyc sie grać na jakims instrumencie :) np na skrzypcach tylko nie wiem czy to trudne

a tak poza tym--> No wlasnie o to chodzi. Wracasz do domu i nic Cie nie obchodzi. A skrzypce? Nigdy nie gralam, ale skoro nawet kilkuletnie dzieci ucza sie grac... Wszystko do nauczenia:)

my tu pierdu-pierdu,tzn ja,a praca jak nietknieta tak nienaruszona. nie mam weny. jak ja zdobyc?

Oto jest pytanie:) Ja poszukam jej w lozku. Znaczy sie ide spac. Dobranoc wszystkim i powodzenia 🖐️

Gość łii
Ja też wolałabym juz skońcyć studia i chodzić do pracy! Zewsząd tylko słysze że ja to mam dobrze że sobie studiuje i nie pracuje, że jak pójde do pracy to zobacze jak ciężko itp.; z tym że ja nie widze w tym nic lepszego?! Wolałabym chodzić do pracy, mieć z tego kase niż uczyć sie na blache jakiś tępych regułek i jeszcze żyć ze świadomością że nie wiadomo czy mi te studia pomogą w znalezieniu pracy :(

Gość 545
dobranoc

Gość Dok.med.
?????

Gość qcharzyk to moze ze mna
jestem i chcę sexu :D

Gość Dok.med.
łii-skarbie jezeli nie doceniasz wartości tych regółek,to dla czego studiujesz ??,jeśli twoje podejście wogóle można nazwać studiami!!! daj te pieniądze komuś innemu..Komuś kogo niestać na twuj luksus...Zawiń rękawy i zapier....j np.w nocy w czasie deszczu na ulicy...???

Gość Dok.med.
qcharzyk.....zwal konia ,najlepiej laczkiem...Tylko uważaj kochasiu na art.35 ustawy o ochronie zwierząt.....

Gość Dok.med.
Do DUPY z takimi INTERNAUTAMI,którz nie mają odwagi się podpisać,a terz już w ogóle odezwać....!!!!!

Gość Dok.med.
Spadam z tąd,bo mnie tu CENZURUJĄ ,komuchy....Można napisać wyraz..-sex analny,pederasta,pedofil cwel,itp-..'a niemożna napisać staropolskiej nazwy..-KUTAS..-

Gość Dok.med.
A jednak.... Nie doceniłem Was..Dobrej nocy CIENIASY..

Gość rrtt
wlasnie zaczynam ale ciagle mam przerwe na forum :D

Gość łii
Dok.med. --> dlaczego studiuje? bo jak szłam na studia myślałam że są ważne dla pracodawcy, potem zrozumiałam że dobrą prace można mieć nawet po zawodówce jak sie ma znajomości, przykro patrzeć jak koleżanka po studiach przegrywa miejsce pracy z osoba bez matury która ma to szczęście że jest siostrzenicą dyrektorki :( jestem już na 4 roku więc szkoda mi kasy którą już straciłam :P