Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionnna w sieci

Włosy przetłuszczające się czy suche???? - jaki szampon.

Polecane posty

Gość zagubionnna w sieci

może mi powiedzie, JAKIEGO SZAMPONU JA POWINNAM UŻYWAĆ. BO TAK: mam włosy przetłuszczające się (muszę myć codziennie czasem co drugi dzień) ale ogólnie, to są bardzo wysuszone, zwłaszcza końce (ostatnio i tak obcięłam 10cm, więc na razie więcej nie biorę pod uwagę) szampon był kiedyś taki: do włośów tłustych u nasady, a suchych na końcu, ale okazał się nic niewart. jakich więc mam używać do włosów tłustych czy suchych :( ???

Gość Labtec
Ja myję włosy szamponem ziołowym do włosów przetłuszczających się, a na końcówki nakładam odżywkę do włosów zniszczonych.

Gość hejże ha
uzywaj szamponu do włosów mieszanych. Albo tak, jak dziewczyna wyzej.

Gość a ja używam szamponu
do włosów suchych i normalnych (ziołowy Fitomed) i oczywiście odżywkę do włosów suchych (od połowy włosów)

folecan pomarańczowy z sunsilka do włosów przesuszonych mi osobiście bardzo pomógł:) albo ziołowy za 6.50 z farmony ;)

ja używam zwykle szamponów do włosów przetłuszczających się, a odżywek regenerujących, np. do włosów farbowanych, zniszczonych itp.

Mam ten sam rodzaj włosów. Myślę, że najlepiej szampon do włosów suchych, tylko taki, który ich nie obciąży (polecam Gliss Kur), a jeśli wybierzesz taki do włosów tłustych to najlepiej Timotei, bo on ich nie wysuszy. Co do odżywki to do włosów suchych, ale nakładaj tylko na końce ( również polecam Gliss Kur - ten z jedwabiem jest super).