Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duży problem

czy meskie nasienie ma jakis zapach?

Polecane posty

Gość duży problem

to zależy co mezczyzna je ... jeżeli coś bardzo ,pikantnego,ostrego,aromatycznego i przenikajacego do krwioobiegu to moze miec silny zapach - czasem nawet nieprzyjemy!słyszalam tez ze to zależy od gospodarki hormonalnej w organizmie ... a tak to dołączam się do wypowiedzi michaliny89 - faktycznie jeżeli juz to baaaaaaardzo delikatny!

Gość duży problem
qrde wstyd się przyznać ale mam głupie schizy.wczoraj kochałam sie z moim narzeczonym i załozeniu bielizny zauważyłampo pewnym czasie na niej sluz, który o zgrozo pachniał tak jak zawinięta w cchusteczkę i przygowowana do wyrzucenia prezerwatywa.czy możliwe jest ,ze przedostała się z niej do mojej pochwy sprema skoro nie zauważyliśmy pęknięcia?używalismy jak zawsze durex extra safe

Gość doszlo do zaplodnienia niewatp
Gratuluje dzidziusia, jak mu dacie na imie ?

Gość nie panikuj
to moze był Twoj sluz. Niemozliwe jest zeby nie zauwazyc przy ściąganiu prezerwatywy ze jest peknieta

Gość Oliwia21
A mi się wydaję, że to śluz z prezerwatywy dlatego był taki zapach, Twój wymieszał się z gumką i już...

zgadzam sie z w 100% na byl twoj sluz z zapachem prezerwatywy i to jest logiczne bo mialas gumke w sobie. nie przejmuj sie ja z moim chlopakiem tez nie lubimy zapachu gumki bo nawet pozniej wydaje mi sie ze ja wszedzie czuje. 3maj sie

Gość JESTES W CIĄŻY

Gość oczywiście że
nasienie ma charakterystyczny zapach, czasem słaby, czasem silniejszy. Dziwię się, że nie znasz zapachu swojego partnera, powinnaś chyba wiedzieć, czy pachniałaś właśnie nim. Ja zawsze go czuję ze swoich miejsc intymnych, gdy kochamy się z wytryskiem w środku. Jak można nie odróżniać zapachu partnera od zapachu gumy z prezerwatywy i nie wiedzieć, czym się pachnie?

Gość jak się ma 14 lat to można

Gość oczywiście że
Ale ona nie ma 14 lat, bo kochała się z narzeczonym. Autorko, bez urazy, ale jak Ty ten seks uprawiasz, że nie wiesz, czy nasienie Twojego narzeczonego ma zapach? "Bułkę przez bibułkę"? ;)